TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Małe gniaZdko. by gratka95.->koniecznie Oceń [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42374)

Gratka95 20.03.2008 12:43

Małe gniaZdko. by gratka95.->koniecznie Oceń [BRAK ZDJĘĆ]

W domie ,który chcę wam teraz zaprezentowac mieszka rodzina STOKROTKA :) W skład tej rodziny wchodzą kotka Muszka i piękna Dominika. Początki życia Dominiki były tragiczne :( . Gdy miała 9 lat jej ojciec zmarł na Raka , a jej mama po utracie męża poczuła sie wreszcie wolna i Dominike oddała do domu dziecka, tak aby muc stworzyc sobie nową rodzine z nowym męzem i nowymi dziećmi. Jak widac Domikika teraz jest rozsądną osobą o dobrym sercu. Potrafi wspaniale zadbac o siebie, godzi sie z niechcianą pracą . Tak sobie własnie pomieszkuje Dominika . Pozwoliła nam zobaczyć jej najnowszą,zabawną fotkę :

.................
A wiec Dominika kazala Ciebie pozdrowić i podziekować za obejrzenie jej Małego Gniazdka :) Żegnam !
...................
Prosze o oceny :) O te dobre i złe :P

Milou 20.03.2008 12:50

Odp: Małe gniaZdko. by gratka95.->koniecznie Oceń

Uf.. Wreszcie pierwsza!
Więc tak.
Większość zdjęc jest bardzo małych, trudno się dobrze przypatrzyć.
Podoba mi się jednak dom, tylko nie wiem co drabina robi w gabinecie,
a może to jakiś dodatek do tego biurka?
Heeh...Mi się podoba :) 9/10 :)
Pzdr.

Gratka95 20.03.2008 12:53

hihi :) tak wiem dziwacznie to wyglada ale ta drabinka była juz od razu przy regale a po to ona tam aby wygldało na to aby muc ściagać książki :) heeh :) dziex za taka ładną ocenke ^^

Gratka95 20.03.2008 13:23

Uff :) naszczescie udało mi sie zdziałac i załatwic taka by fotki były wystarczajaco duże aby je ocenic :) pozdr ^^

Sheep-y 20.03.2008 13:23

Małe to w tym gniazdku napewno są zdjęcia... Bryła to zwykły kwadrat z niewielką dobudówką. Śnieg idealnie zakrył ogród, wiadać tylko drzewa. Z zewnątrz mi się nie podoba. Wewnątrz z tego co widzę (a widzę niewiele przez malutkie zdięcia) nie jest źle. Jest poprostu ... zwyczajnie. Pomieszanie w poplątaniem.Po obajrzeniu (a musiałam naprawdę wysilić oczy) łazienki i gabineciku zrobiło mi się zimno. Brrr... 6/10

Edit:
O! przepraszam post pisałam gdy zdięcia były jeszcze miniaturowe. :) Po obejrzebniu zdięć na których coś widać nie zmienię oceny. Dalej dom jest za zwykły, za nudny i mało przemyślany. A sypialnia to porażka. Nienawidzę tych mebli :/ .

Gratka95 20.03.2008 13:27

spoxik :) zdjątka są juz poprawione :)) ale i tak dzieki Sheep-y za ocenke moze nie az taką ładną ale jesli ci nie przpdał do gustu to macic ci nie bede xD hehe .. amm nadzieje ze jeśli sie troche podszkole i jak zodbede jeszzce wiecej dodatków bede robic Ładne domy xD ehhe ^^

Gratka95 20.03.2008 13:30

spox xD nie chcialam abys zmieniala oceny ..xD
wiem .. sypialnia jest porażką xD heehe ..;p musze ją zmienic xD ...

olka1995 20.03.2008 13:33

Śliczny domek daje 9,9/10 odjęłam za tą drabinkę ale ogółem domek wporzo. bardzo lubię kolor zielony. a może dała byś go do ściągnięcia???

Gratka95 20.03.2008 13:43

Ludzie xd haloo xD ta drabina przy tym tam była xD ehhe ;p ale i tak dzieki olka1995 za śliczną ocene xd a do sciganiecia nie dam xD hehe ;p

bouffe 20.03.2008 13:54

Dom z zewnątrz niewiele pokazuje, ale podoba mi się. W środku czuć ciepło. W gabinecie ta drabina bardzo fajnie wygląda ;) Nadaje nutkę oryginalności pomieszczeniu. Nie podoba mi się natomiast sypialnia, chociaż, z drugiej strony, wygląda na sypialnię typowo dla samotnej kobiety, która lubi bałaganić i nie ma dla kogo sprzątać. ;)

Ocena: 8/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:56.