![]() |
Nowoczesny dom!!
szukam nowoczesnego domu z wyposazeniem ale takiego ktory bedzie dzialal przy dodatkach podróże, własny biznes i nocne zycie. Z góry dziieki za pomoc
|
Odp: Nowoczesny dom!!
fajne domy są na www.thesims.pl i na naszym forum:D
|
ale jesli mozna to prosilabym o konkretne linki :P
|
|
oooo dzieki!! ta 3 i 4 stronka są calkiem nie zle ale czekam na wiecjej :P
|
nie wie czemu ale kiedy wylogowałam sie z forum i chcialam zalogowac ponownie cały czas pokazywał mi sie komunikat ze wpisuje zle haslo a na 101% wpisuje dobre no wiec zalozylam nowe konto ale to ja olga_p :P dalej czekam na te domki ale chcialabym takie nowoczesne z nowoczesnym wyposazeniem by bylo kilka fajnych a;le wyposazenie mialy z podstawowej wersji gry wiec ich nie pobralam :P
|
a może by też warto przeszukać nasze forum są też tu super domki do pobrania!!!
|
Piękne domki z naszego forum (do pobrania): Tu Tu Tu Piękne domki z thesims.pl (do pobrania): Tu Jakbyś chciała, to jeszcze super parcele publiczne z thesims.pl (do pobrania): Tu P.S. Tak trudno ruszyć cztery litery, wpisac w wyszukiwarke "nowoczesne domy", albo posluchac dobrych rad forumowych kolegow/kolezanek? Sorry, ale takie tematy mnie wkurzaja... :con: Bo po co ich tysiące??? |
ok dzieki wam!! Ale teraz mam jeszcze jedną prosbe :P szukam nowoczesnych mebli do kuchni z góry dzieki
|
Było już dużo tematów z nowoczesnymi rzeczami do kuchni, spójrz do wyszukiwarki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:50. |