TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Najstarsza osoba grająca w TS2 jaką znacie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42446)

figa 21.03.2008 21:01

Najstarsza osoba grająca w TS2 jaką znacie

Temat zakładam z czystej ciekawości :) Jesli zaniża poziom forum to proszę zamknąć albo usunąć :)
W razie gdyby temat przetrwał to ja zacznę - moja kuzynka grywa w TS2 aby się odstresować po pracy - ma 32 lata :)

Selena 21.03.2008 21:31

Odp: Najstarsza osoba grająca w TS2 jaką znacie

TS2 jest grą dla każdego wieku :)
No, chyba, że od 12lat.
Ja mam w czerwcu 21 lat, ale nigdy nie zamierzam przestać grać :P
hihihihihihihihihi

ultraviolence 21.03.2008 23:17

Mojej mamy kuzynka czasem lubi sobie w to zagrać, a ma 26 lat (może 25). Ja sama kończę w tym roku 17 i szczerzę powiem, to Simy już mi się trochę nudzą... Ale może to przez to, że gram bez dodatków z neta.

Mamełe 22.03.2008 05:28

Ja. 29 lat.
Z internetu znam trochę więcej, ale to sie nie liczy, bo w sieci nigdy nie ma 100% pewności, czy ktos pisze prawdę ;)

Selena 22.03.2008 07:07

Cytat:

Napisał helena
Ale może to przez to, że gram bez dodatków z neta.

Nic dziwnego, że ci się nudzi :) Mnie czasem tez jest nudno, nawet jak z dodatków korzystam. Bo tu nie chodzi tylko o fabułę, ale wygląd i czynności - rutyna przytłacza, dlatego potrzeba czasem zmian ;) Ale jeśli będziesz korzystać z dodatków, to uważaj z których. www.xmsims.com jest dobrą stroną, bo włosy z tej strony nie są uszkodzone i zawsze działają :D Im więcej dodatków, zwłaszcza wadliwych, powodują, że gra długo się ładuje ;)

Pozdrawiam wszystkie stare dupy :D To oczywiście żart. Gra nie dzieli się na wiek, ale na upodobania :*

_Ada 22.03.2008 07:27

Według mnie jak ktoś lubi sobie zbudować domek, stworzyć simów czy nimi trochę się pobawić to wiek wcale nie ma znaczenia, bo moja matka też gra w ts2. Tylko wydaje mi się, że z wiekiem takie gry się nudzą, ponieważ pare miesięcy temu zakupiłam CPR i Podróże (licząc wszystkie dodatki to bardzo dużo za nie zapłaciłam) i właśnie ostatnio w ogóle nie chce mi się grać w ts2. Może to wina tego, że gra i otoczenia się teraz długo ładują, a może i tego, że ciągle chcę szperać w internecie.

figa 22.03.2008 11:08

Czyli widzę, że to nie tylko teoria z tą szeroką grupą wiekową :) Ja jestem młodsza od mojej kuzynki ale też już nie nastolatka :D i lubię sobie zasiąść do TS2. Mam dużo dodatków z netu (między innymi z modthesims2). Mam w planach zakup Czasu Wolnego oraz Kuchnie i Łazienki (jak wyjdą w Polsce bo chyba jeszcze nie ma).

kotopies 22.03.2008 11:51

mojej mamy kolega z pracy gra w ts2 aaaaaa jest noo dosyc stary :D

pozdr.dla tego faceta

Ireth Númenessë 22.03.2008 12:14

Pokazałam kiedyś simsy koledze mojej cioci, zaraz zaczął w nie grać, a miał 60 lat.

Miau 22.03.2008 12:54

Najstarszą osobą jaką znam, co gra w simy, to babcia mojego kumpla, ma 81, czy tam 82 i gra.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:15.