![]() |
Odp: Nieskromna, Garażowa
Ja na twoim miejscu zmieniłabym kolory podłóg i ścian, oraz wyrzuciła garaż. Zrobiła bym z tego domku - parcele publiczną. Zrobiłaś duże pomieszczenia i wydaje mi się, że byłby problem z zagospodarowaniem ich. Więc jakieś małe Centrum Handlowe byłoby dobrym rozwiązaniem - moim zdaniem.
Pozdrawiam :) |
To talna klapa z budowli o środku nie wspominając to tragedia. WEś no Zainwestuj w Bardziej jaśniejsze ściany i podłogi .. aby był fajniejszy i cieplejszy klimat chyba ze miales/aś taki ponury klimat namyśl. ( to nie mam nic przeciwko) A tynk bryły to nastempna fatamorgana. Zmeiń go ...
|
Cytat:
|
Ja w tym domku nie widzę nic 'zajefajnego'. Brzydko dobrane kolory, nieciekawa bryła. Ogrodu praktycznie 'zero'. Na dodatek pomieszczenia są za duże i trudno będzie je ładnie 'umeblować'. Nie podoba mi się.
|
ten domek mi przypomina jakąś szkołę bardziej, jest zdecydowanie za duży,ale w środku podobają mi się schody ;) szukałam takich i nie mogłam znaleźć, daję 3/10. (te 3 tylko i wyłącznie za te schody ;) )
|
Zgadzam się z poprzednikami.
|
nie ciekawe... jedynie bryła troszkę na plus do mnie przemawia ;)
|
Bryła mnie przeraża, tak samo środek. Bez oceny
|
bryła beznadziejna, kolor beznadziejne, ok, pasują do siebie, ale są wprost obrzydliwe, wielkość pokoi jest za duża, za dużo przestrzeni, w dodatku nie ciekawie to wszystko rozmieszczone jest, okna są tak porządnie ustawione
nie,nie, przykro mi nie udał ci sie ten dom -.- |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:52. |