![]() |
Wolno chodzą Simsy 2!
Z jakiego powodu mogą mi wolno chodzić Sims 2?
|
Odp: Wolno chodzą Simsy 2!
Możesz mieć za słaby komputer lub tak jak ktoś wcześniej napisał za dużo dodatków z internetu.
|
Cytat:
A co do tematu, to tak jak poprzedniczki powiedziały. Możesz mieć słaby komputer, kartę graficzną, procesor, za dużo dodatków z Internetu. |
Cytat:
Dobrze,ale nie róbmy spamu, ok? Wracając do tematu musze znac pramatery komputera więc prosze podać to stwierdze przyczyne...czyli która część jest za słaba aby udźwignąć tą gre. |
mało RAM'u? Słaby Procek? Dużo dodatków z neta? |
U mnie ustawienia zawsze ustawiają się na docelowo na najwyższe. Parę minut gra się doczytuje, a potem już działa dobrze.
Trudno powiedzieć co chowa się w "pudełku", lecz może ktoś z was wie czemu same wczytywanie gry zabiera parę do kilkunastu sekund, a na doczytywanie gry trzeba poświęcić tyle czasu? EDIT: Coś się popsuło. Wczoraj będąc w jednym z domów studenckich gra chodziła płynnie nawet, gdy po parceli włóczyło się 14 simów, a dziś co chwile lekko skakało. Tym razem wraz z upływem czasu nic się nie poprawiło. Gdy simka przeprowadziła się do własnego - jedno osobowego - domku skakanie ustało. Jednak już przy odwiedzeniu pierwszej parceli publicznej na nowo zaczęło żabkować. Sprawdziłam grę poprzez stronę podaną TUTAJ. Wygląda tak: http://img237.imageshack.us/img237/6928/reqofz3.th.jpg Obniżenie grafiki nie pomaga :/ Prawdę mówiąc gra na niższych ustawieniach chodzi jeszcze gorzej :/ Co można zrobić by przyspieszyć działanie gry, jeśli opcje grafiki nie działają? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:51. |