![]() |
Zmienione: Problem z Warsztatem ;/
Otóż pamiętam, że był jakiś temat o tym problemie, ale nie wiem, czy on istnieje jeszcze ( Nie znalazłam go ).
Tak jak w nazwie. Ściągnęłam sima, wszystkie mesh'e, wszystko ok, zainstalowałam sima klikając dwa razy na plik Sims2Pack. Było pokazane, że wszystko dobrze się zainstalowało ;>. No super, wchodzę w grę, szukam sima... i SUPRISE bo go nigdzie nie ma ;/. Z innymi ściągniętymi simami miałam to samo. Jeśli ktoś mógł by mi pomóc ( Tzn. wiedziałby jak ), to proszę o odpowiedź w tym temacie, lub na PW. Dziękuję i pozdrawiam Shimizu |
Odp: Zainstalowanego sima nie ma w grze...
Sprawdzałeś w skrzyni gotowych simów przy tworzeniu rodziny? ;)
|
No oczywiście, że tak... I ,, sprawdzałAŚ " bo dziewczyną jestem ;]
|
To sorry ;) a sprawdź w warsztacie czy jest...
|
A patrzyłaś we wszystkich grupach wiekowych?^^
|
Dobra, we wszystkich grupach nie sprawdzałam, w Warsztacie też sprawdzę ;]. Zedytuję posta, jak coś zaobserwuję ;]
PS. Zauważyłam, że... Warsztat mi jakby... nie działa O.o Tzn. Jak próbuję włączyć, to tylko pojawia mi się ,, Blablabla Warsztat wykonał nieprawidłową operację i nastąpi jego zamknięcie " no i dalej pokazuje się o tym wysyłaniu raportu o błędach... Ale w grze sprawdzę :> EDIT: No tak, ale ze mnie idiotka ;/ Jest w innym przedziale wiekowym >.<... SORRY! < Chowa się przed latającymi widelcami >. A nie wiecie co z tym Warsztatem :/? |
Też tak miałam. Spróbój włączyć warsztat przez każdy dodatek po kolei. Który będzie działał, tego używaj.
|
Zwykle działa z ostatniego dodatku zainstalowanego (tzw. EP'a) i radziłabym zmienić teraz nazwę tematu. |
Erm... A jak się zmienia nazwę tematu ^^'?
Nie rozumiem, ,, Włączyć Warsztat przez każdy dodatek po kolei ". Wiem, że strasznie ciemna jestem, ale... |
Nie zmienisz. Taka opcje ma TYLKO moderator i administrator
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:06. |