![]() |
Domek w nowoczesnym stylu... zobacz i oceń :) [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam Wam mój trzeci dom umieszczony na forum. Jest on w typowo nowoczesnym stylu, więc domyślam się że zwolennikom przytulnych kolorowych gniazdek sie nie spodoba, ale mam nadzieję że znajdzie swoich zwolenników ;)
|
Odp: Domek w nowoczesnym stylu... zobacz i oceń :)
6,5/10 - bez oceny opisowej(nie chce mi się pisac)
|
Drugi :D
Super domek 10/10 pozdrawiam: kubuss |
Nic dodać nic ująć przepiękny !! Lubię taki styl lecz nie ściągam rzeczy z netu:).Wiec nie robie takich domów :)..
|
Bardzo fajnie wszystko urządzone.
10/10 |
Jak dla mnie troche za duzo "gotowych" zestawów. Np. łazienka.
Lubię jak ktoś łączy rózne style i mnie zaskakuje ;) I nie podoba mi sie szare podłoze w ogrodzie.. :/ strasznie pofałdowane. Cała reszta oczywiście super ;) |
Nie podoba mi się:
-bryła [ale garaż pod ziemią jest super :)] Tyle! Skąd wzięłaś te meble kuchenne? 10/10 |
Włąsnie xd skąd wziełaś meble kuchenne i pokrycie ścian w kuchni xD hehe :) jak zwykle 10/10 śliczny !
|
Niezły ;) aczkolwiek ma parę usterek .
9/10 |
Moje pierwsze wrażenie: za duży ogród. Bryła, wjazd do garażu może być ;) W łazience na parterze trochę pusto na ścianach. Reszta pomieszczeń mi sie podoba, nie mam się czego przyczepić.
Chcę jeszcze tak dodać, na marginesie: to, że dom jest w stylu nowoczesnym, nie znaczy, że to musi być jakiś wielgachny dom :) Może być mały, potulny, a jednocześnie mieć nowoczesne wnętrze. :D Ocena: 9,9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:19. |