![]() |
Dom Rodziny Gwiazda by kotek23 [BRAK ZDJĘĆ]
Witam!
To mój trzeci dom na forum. Myślę, że jest lepszy od dwóch poprzednich. Próbowałam, jak najlepiej przystosować się do waszych rad. Nadal widać trochę pustki, ale chyba mniej niż poprzednio :) Zapraszam do oglądania! ------------------------------------------------------------------- Dom położony w Miłowie. Stoi niedaleko domu rodziny Biedronka. ------------------------------------------------------------------- - Witam! Nazywam się Rihanna Gwiazda. Mieszkam w tym domku od niedawna. Chcę zacząć karierę piosenkarki. Mam kotkę, o imieniu Kolsa. Zapraszam do obejrzenia mojego małego domku. Ale za nim przejdziemy do oglądania chcę przedstawić moją córkę Agatę Gwiazdę. - A teraz czas na dom. Oto dom w całości. Wchodzimy do środka przez duże, szklane drzwi. Od razu wchodzimy do salonu, połączonego z kuchnią. Ale najpierw salon: Część, od strony kuchni: I kuchnia: Następnym pomieszczeniem będzie pokój Agaty. Przechodzimy do mojej sypialni. Jak mówiłam wcześniej chcę zacząć karierę piosenkarki. Tutaj ćwiczę głos oraz nagrywam różne piosenki. To pomieszczenie służy mi również jako biuro. Na koniec została łazienka. To już koniec oprowadzania. Chciałam jeszcze powiedzieć kilka słów, co do ogrodu. Takowego u Nas nie ma. Ja pracuje cały dzień (Jeszcze nie jako piosenkarka). Moja córka też nie miałaby czasu w nim siedzieć. Także ogród jest u Nas zbędny :smirk: Jeszcze tylko rzucik. - Do widzenia! ------------------------------------------------------------------------ To by było na tyle. Myślę, że Wam się spodoba. Chociaż troszkę :) Zapraszam do komentowania! EDIT - Sorka, ale nie dałam zdjęcia kotka. Dodam w najbiższym czasie :) |
Odp: Dom Rodziny Gwiazda by kotek23
Najbardziej to się przyczepię do kolorów ścian- nie podobają mi się. Nie najlepsza jest też lodówka. Plus: Dobrze zagospodarowany dom (rozmieszczenie mebli itd.)
7/10 ps. pniesz się w górę!!! :) |
Bryła:Brzydka 2/10
Salon:Może być 6/10 Kuchnia:LoL?co to za lodówka 4/10 Pokój Agaty:Okropne łóżko 7/10 Sypialnia:Bardzo ładna 10/10 Biuro:Fajne 8/10 Łazienka:HAHA!!Co to za wanna bosz! 2/10 |
jajczens - Dzięki :)
Ftopic - Co do wanny, to mi się podobają takie kanciaste kształty :smirk: Ale, dzięki :D |
Bryła strasznie nudna, zero wyobraźni. Ogrodu nie ma wogóle. Środek mi się też nie podoba, najładniejsza ta sypialnia Agaty, reszta szara i smutna. 3/10
Nie obraź się |
BRAWO ! Ślicznie :) coraz lepiej tylko te łuzko 2-os. jest okropne poza tym ogółem jest wszytsko uporządkowane :) widac ze sporzystalaś z naszych rad :) Pozdrawiam .. 9,5/10 :*
|
2/10 - nie napissze nic bo się śpiesze
pzdr. @down - nie pisz dwóch postów podrząd, użyj opcji edytuj |
Dom nie przypadł mi do gustu, ale głownie ze wzgledu na kolory. Są zimne i ponure (a przynajmniej tak je widze na fotkach).
W kuchni wywaliłabym te meble, nie podobają mi się. Łazienka jest fajna, ta wanna tez mi się podoba (zreszta mam ją i czasem uzywam ;)). Sypialnia matki zdecydowanie fajniejsza od tej córki (świetne to okrągłe łózko). W całym domu brakuje mi jeszcze ozdób. Jakis kwiatków, dywaników, obrazów, luster itp. Tak zeby nadac mu bardziej przytulny wygląd. A i ciekawy pomysł ze studiem nagrań połaczonym z biurem ;) Powodzenia z dalszej pracy! :) |
Cytat:
|
Bryła: Bryła jest prosta i nie stoi na funtamentach 4/10 no i brak ogródka .
Salon: Ładny 8/10 Kuchnia: Podoba mi się 9/10 Pokój Agaty: 10/10 Sypialnia: Cudo , z kąd masz te kosmetyki 10/10 Biuro: 6/10 Łazienka: Piękna ! 10/10 Ogółem : 8.5/10 Pozdr. :* Kol0rowa |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:49. |