|  | 
| 
 [CAS] Black & Silver Sequined Outfit Czarno-Srebny top w cekiny, czarne szorty oraz szpilki z cekinami pod kolor do reszty. http://i6.photobucket.com/albums/y24...anana_prev.jpg (Aby zobaczyć strój w całej swej okazałości kliknij na obrazek) Mesh by Glamorous Lounge INCLUDED|ZAŁĄCZONY! Wymaga tylko The Sims 2 :) Download|Pobierz ENJOY! | 
| 
 Odp: Black & Silver Sequined Outfit Bardzo ładne ;D. Mogłabyś dać tylko jeszcze zdjęcia szortów i szpilek? Pobieram ;D | 
| 
 Odp: Black & Silver Sequined Outfit Dzięki :D Chodzi ci o powiększone? Bo możesz zobaczyć cały strój klikając na obrazek ;) | 
| 
 Odp: Black & Silver Sequined Outfit Och dzięki. Nie pomyślałam ;D | 
| 
 Odp: Black & Silver Sequined Outfit Zrób takie jeszcze raz, tylko z długimi spodniami - chętnie ściągnę  | 
| 
 Odp: Black & Silver Sequined Outfit Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Black & Silver Sequined Outfit Nie podoba mi się długość bluzki. Krótsza byłaby wg mnie lepsza. No ale tak poza tym to bardzo ładne | 
| 
 Odp: Black & Silver Sequined Outfit Ładne, a mi długość bluzki pasuje. :) | 
| 
 Odp: Black & Silver Sequined Outfit Bardzo ładne tylko jak by były długie spodnie albo rybaczki to by było jeszcze bardziej super , ale ogólnie podoba mi się :) | 
| 
 Odp: Black & Silver Sequined Outfit Podoba mi sie - wlasnie ciekawy pomysl z szortami. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:27. |