![]() |
'Na Zielono' - dom rodziny Doniczka [BRAK ZDJĘĆ]
Nadchodząca wiosna i kończące się pomysły. Dodając te dwie rzeczy otrzymujemy ten oto dom. W stylu wiejskim oczywiście, bo nie potrafię budować innych.
Dom ten rozpoczęłam budować dawno temu. Ale porzuciłam go. w międzyczasie opublikowałam na forum cztery inne, aby w końcu powrócić do tego. Kolor dominujący: Zieleń. Ogrodu nie ma, bo ... nie. Prezentacji z tego samego powodu. Mieszkanki: Alicja (Dorosła) i Amelia (Dziecko w wieku szkolnym) Doniczka. |
Odp: 'Na Zielono' - dom rodziny Doniczka
Śliczny 10/10 nie mam zastrzeżeń :)
|
O rany, dom ogromnie mi się podoba :D Trafiłaś w mój gust! :D
Jest zagracony, przytulny, zielono -drewniany, zakwiecony i bardzo "wakacyjny"! Moze pare szczegółów do siebie nie pasuje, ale całosc ma tak optymistyczny przekaz, ze kompletnie nie zwraca sie na to uwagi :D Bardzo brakuje mi ogrodu. Widziałabym tam troche kwiatów i duzo drzew owocowych z grządkami truskawek w róznych miejscach ;) |
No tak...
Domek bardzo ładny. Jednak nie podoba mi się trochę sypialnia Amelki. 9/10 Pozdrawiam! Ps. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze :) |
Bardzo ładny co do bryły mogłaś dać jeszcze ze 2 drzewa od frontu ale i bez tego dom świetnie się prezentuje . Wnętrze świetne tylko ta łazienka te kafelki są paskudne za bardzo się zlewają . Reszta bardzo ładna dam 9\10 ten - to za łazienka kilka małych jeszcze zastrzeżeń .
|
ładny domek ; D
8/10 (nie chcem opisywac szczegułów) |
bryła mi się bardzo podoba :) ma coś w sobie daję 10/10, co do wnętrza, to wolę bardziej nowoczesne klimaty, ale muszę powiedzieć że pomieszczenia mi się podobają ;) z wyjątkiem łazienki, te kafelki nie przypadły mi do gustu ;) za wnętrze 9/10 :)
|
swietne ale kibel mnie troche przerazil za bardzo oczo***ne kafelki
hmmmmmmmm.......9,5/10 |
Bryła ładna, a te kwiaty przy wejściu? Aż chce się zobaczyć co jest w środku. :) Wnętrze ciepłe, kolory ładnie dobrane, meble też. W sumie, jestem zachwycona domem.
Ocena: 10/10 |
10/10 bez oceny opisowej i tyle :P
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:41. |