![]() |
Nickelback - Hero
Myślałam nad tym od dłuższego czasu ale gdy myślałam, że mam to robić w Movie Makerze, rzygać mi się chciało tymi errorami, wyłączeniami bez ostrzeżenia i zacinaniem się grafiki, kosztem moich biednych, skołotanych nerwów. W końcu jednak w moje łapki trafił Sony Vegas a pomysł i postacie przyszły same.
To pierwsza moja produkcja w SV więc proszę o wyrozumiałość i szczere opinie, bo chce wiedzieć czy nadaje się na filmowca :) Ah btw... YOUTUBE SUX kocham Dailymotion ^^ http://www.dailymotion.com/Oazowiczka/video/8313021 Dla tych co nie skumali fabuły. Bohater siedzi u siebie, grzmi, nieprzyjemnie, nie wie co ze sobą zrobic - wychodzi. Potem mały flashback, nie zdaje sobie sprawy, że to on moze byc wspomnianym w piosence bohaterem, idzie dalej. Widzi bezdomnych (anielica we flashbacku to ta " która mówiła, że miłośc nas wszystkich uratuje")kolejny obraz nędzy i rozpaczy, próba ucieczki. potem scenka sielankowa na łączce, bohater uswiadamia soie, że to on moze cos zmienic. Szuka mijaną biedną dziewczynke i zabiera ją do domu. Fin ;d |
Odp: Nickelback - Hero
ej slodkie to:<
|
ja nie powiem nic więcej, jak to, że się najzwyzczajniej w świecie popłakałam.
kocham piosenkę od lat |
ten motyw z polem kwiatow <333
jak dla mnie swietna robota! |
Jestem pod wrażeniem ;). Odwaliłaś kawał dobrej roboty!:P Ten filmik to mistrzostwo. Zdecydowanie nadajesz się na filmowca. Tej piosenki akurat nigdy wcześniej nie słyszałam, ale podobał mi się Twój filmik xP. Pierwsza klasa! :D
PS. Co z "moim" Danielem? |
- jestem pod wrazeniem - :D
|
Profesjonalnie wykonany teledysk :) ...Bardzo mi się podobał...
Masz do tego talent ,więc go nie zmarnuj ;) ...Pozdrawiam ;] ... |
Z początku myślałem, ze ciezko będzie ci poradzić z Sony Vegas, ale na szczęście się myliłem. ;D Ty byś się nadawała do wszystkiego mój kochany multitalencie! Pięknie ci to wyszło, <3 Mili, dziewczynka była najsłodsza. Az strach pomyśleć co będzie, gdy Sony Vegas odkryje przed tobą wszystkie tajemnice. o_o Pani Spilbergowa!
|
Mi się bardzo podoba :)
Robisz bardzo dobre ujęcia. Piosenka też jest dobrze dobrana. Oj, odkrywamy Twój kolejny talent, Oaź :D |
Świetny teledysk <3 Uwielbiam tą piosenkę ^^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:12. |