![]() |
Dom "Wiosenny" by Suelle [BRAK ZDJĘĆ]
Jest to kolejny(drugi) mój domek na forum. Jest on przeznacdzony dla trzyosobowej rodziny-2 dorosłych i nastolatki. Zdjęcie rodzinki zamieszkującej tam zgubiłam, ale jak zrobię nowe to dodam:]
Od razu przypominam, że nie mam talentu do robienia domków, ale za to uwielbiam to robić i będę, aż mi się uda. Zaczynamy! Wszystko. Wiem, że dużo zdjęc, ale mam nadzieję, że jakoś wytrwaliście:] |
Odp: Dom "Wiosenny" by Suelle
Może być .... 8/10 bez oceny opisowej :*
|
w łazience po co 2 sedesy ? jeszzce na dodatek regały w korytarzu na górze sie powtarzają w sypialni.Na dodatek strasznie ponuro i niemile dla oka.. sorkiz a taką krytyke ale poprostu chce zrównowarzyć uwagi.
4,8/10 pozdr. od Sheby :wub: |
Bryła- maxisowa, więc bez ocenki :P
Przedsionek- nie pasuje mi dywan 7/10 Mały korytarzyk- bez wyrazu, 4/10 Salonik- nie widze go O.o Kuchnia i jadalnia- nie wyszło ci kompletnie, jest ponuro, zimno... 3/10 Łazienka też ci nie wyszła 4/10 Korytarz na górze- nie ma okien? O.o zimno i smutno, 3/10 Sypialnia i pokój nastolatka- 4/10 i 4/10 Łazienka nr 2- 4/10 Ogólnie: dom zimny, pusty, mało okien, wogóle nie przytulny. 33/80 Mam nadzieję że następny dom będzie lepszy, pzdr :) Nie obrażaj się xD |
A mnie się ten dom w środku podoba, mimo, że ma dużo dodatków z Internetu. Jednak nie potrzebne są dwa sedesy w łazience, jak już zauważyła Sheba, kuchnia jest też trochę za ciemna.
Ocena: 8,5/10 |
No.. Ładnie ;)
Nie podobają mi się: - Kolory scian i podłóg w łazienkach i kuchni. - Krzesła w jadalni. 8/10 Ps. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze. Edit: Skąd masz garderobę? Pliska, daj linka :D |
kotek23 - garderoba pochodziz tąd:
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=63273 |
7,5/10. Bez oceny opisowej.
pozdrawiam: kubuss |
Sheba i bouffe- ten 'kibelek' po prawej stronie to tzw. bidet. W tym się myje np. nogi;]
|
Cytat:
Jak na moj gust to bidet heheh lol ;) Bardzo ładny domek, chętnie bym tam zamieszkała, cieply, nie zagracony ale przytulnie urządzony |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:02. |