![]() |
Parcela plażowa w Miłowie.
Jak to zrobić żeby parcela plazowa miala możliwość ustawienia się np. w milowie. bo jesli tak chcesz to musisz wyjechac na wakacje więc czy siew da??
|
Odp: Parcela plażowa w Miłowie.
Gdzieś w skrzyni parcel, gdzie masz czyste parcele to możesz wybrać też parcele plażowe. Bierzesz jedną (a są chyba 2-3) i kładziesz na brzegu morza przy ulicy, wchodzisz na nią i robisz plażę.
PS. Nie wiem czy właśnie o to Ci chodziło. |
Ja próbowałam w Miłowie, ale się nie dało...
Ponieważ w Miłowie nie ma plaży przy ulicy. Tak mi się wydaje. |
Chyba nie da sie tak zrobi.Ale nie jestem pewna.
|
Nie, to raczej niemożliwe. Więc tak:
* W zwykłych okolicach drogi są za daleko od tych 'jezior' i nie można tam zrobić plaży * Napisałam jezior, dlatego że w okolicach mieszkalnych są to raczej takie duże jeziora niż oceany - zauważyliście graficzną różnicę??? |
Jeśli chodzi o mnie to ja we własnej okolicy
mam parcelę plażową. I normalnie, jak na niej gram to jest tam morze i moje simy mogą się w nim kąpać, zbierać muszelki, budować zamki z piasku itd. Więc dlatego uważam, że da się postawić parcelę plażową w zwykłej okolicy. |
Da się w normalnej okolicy, ale musi być morze. W Miłowie tego morza raczej nie ma. Można natomiast postawić domek na plaży w Dolinie Niezbędnej z Czasu Wolnego.
|
dzięki mam czas wolny więc sprubuje
|
Można wstawić taką działke w Lazurowej Promenadzie lub na przedmieściu
|
A czy można taką parcelę postawić koło rzeki w Weronie? Albo czy w weronie da się zrobić morze? Jeśli tak, to jak?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:05. |