![]() |
Dodatki z internetu
Dlaczego tak jest [myśli], że jeśli ściągałam ze stron internetowych dodatki typu włosy, ciuchy ich nie mam [bo one są gwiazdką oznaczone, nie?], a meble, podłogi, rzeźby, konewki, nawet masło[!] których w żadnym razie nie pobierałam są? W trybie kupowania mogę je zakupić, są oznaczone gwiazdką. Co jest?
[A, mesh do każdego ciuchu i fryzury mam ] Wyjaśni coś? Może źle robię? Do sims 2/downloads wrzucam pobrane np. włosy, rozpakowuję, mam ten sims CEP[?] ale nic. Jak włączam grę, wyskakuje mi to okienko o zawartości zmodyfikowanej, i te elementy CEPu są oznaczone wykrzyknikami w pomarańczowym trójkącie. A włosów nie ma... Dlaczego? :no: |
Odp: Dodatki z internetu
Może nie pobrałeś mesha ??
|
@Ashley
Przecież napisała, że mesh do każdego ciuchu i fryzury mam @Exist Ale po pierwsze gdzie szukasz tych włosów? Wybacz nie wiem na jakim poziomie zaawansowania jesteś :) Sprawdź czy są włosy w warsztacie. |
Włosów szukam w ot, panelu tworzenia rodziny. Nie tam mają byc?
Warsztat, ilekroć go otwieram się zamyka. |
Coś jest nie tak. A pojawia się jakiś komunikat kiedy warsztat się zamyka?
|
Pojawia- błąd aplikacji i zostanie ona zamknięta. Oo
|
Te dodatki, których nie pobierałaś mogły się zainstalować wraz z pobranymi domami
|
Cytat:
|
Clean Installer nie jest zbyt dobry jeżeli chodzi o wykrywanie wadliwych dodaktów, lepsze jest SimPE.
|
Tylko, ze SimPE to dla mnie czarna magia :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:33. |