![]() |
Rekonstrukcje pomieszczeń Titanica [BRAK ZDJĘĆ]
Zakładam temat, w którym będe zamieszczał rekonstrukcje pomieszczeń najsłynniejszego statku jakim niewątpliwie jest Titanic. Nie dam ich wszystkich na raz, co jakiś czas będzę zamieszczał rekonstrukcję kolejnego pomieszczenia. Wszystkie rekonstrukcje są sporządzone na podstawie archiwalnych fotografii i projektów statku. Oto jakie pomieszczenia Titanica będziecie mogli zobaczyć:
- salon - palarnię - jadalnię - recepcję - klatkę schodową - apartamenty - pokłady spacerowe i prywatna promenadę do wynajęcia - łaźnie turecką - czytelnię - werandę Jesteście gotowi by powrócić na Titanica?... |
Odp: Rekonstrukcje pomieszczeń Titanica
Witam.
Bardzo fajny pomysł. Podziwiam. A wnętrze wygląda bardzo podobnie jak te z fotografii. Ocena: 10/10 Czekam na dalsze pomieszczenia. :] |
Zgadzam się z bouffe :)
Również 10/10 |
A ja mam kłopot- nie wiem jak to ocenić O_o
Wszystko pięknie- clean i klimatycznie. Jednakże - okna mi poniekąd nie pasują. |
Poysł super... lecz jednak moim zdaniem nie pasują okna ... i nie wiem jak ja mam to ocenić ale 10/10 daje o.O:D
|
taak, świetny pomysł i wykonanie też w porządku. ale zgadzam się, że okna nie pasują. 9/10
|
Ślicznie ;] wszytsko dobrze dobrane ;] moim zdaneim wszystko sie zgrywa :D
10/10 |
Dziękuję za komentarze. Co do okien to wybrałem własnie te gdyż najbardziej imitowały oryginały. Z salonem było o tyle tproblemu że trudno było dobrać meble i dywan a na dodatek musiałem znaleźć odpowiednie pokrycie ścian. No i na domiar złego ujęcia są kiepskie... To co zobaczycie już niedługo (może jutro) to apartamenty i prywatna promenada.
|
Znakomity pomysł, bardzo ładne wykonanie 10/10. Czekam na dalsze pomieszczenia.
|
też uważam że to bardzo fajny pomysł :) podoba mi się :) 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:43. |