![]() |
Inne akcesoria stworzone przez graczy.
Czy znacie takie mini mini packi do ściągniecia takie jak np. zestwa kibica?
Jak nie ten dzial to porsze o przekierowanie bo nie wiedzialam gdzie to napisać :O |
Odp: Mini mini packi.
Z tego co wiem to chyba jeszcie Walentynki były ;)
|
Jakby ktoś znal to prosze też o podanie strony gdzie moge to znaleźć.
P.S. Nadiya no nie już wszyscy wiedzą, że Kraków to taka mala wieś. Też mieszkam w Krakowie :) |
|
Dzieki Nikita. Pewnie nie ma takiego czekoś dużo ale może akurat ktoś zna.
Poczekam to sie może doczekam. |
było jeszcze cos z wakacjami.do pobrania na lazurowej promenadzie.
|
Tutaj na dole znalazłam, że jest taki przypisek:
"The Sims 2 Walentynki" "Inne Packi: The Sims 2 Summer Life" Więc może jednka coś takiego istneiej. Poszukam dalej, może znajdę taki pack... Cytat:
EDIT:Mam! Tu jest ten summer life, tu jest do pobrania z modthesims, a tu jest tego filmik, zwiastun (czy coś :) ) Summer Life Pack - już do pobrania! 24-07-2006 - Filifionka "Serwis Simfantastic2.com udostępnił dziś Mini Pack - The Sims 2 Summer Life, ktoty sami wyprodukowali, do ściągniecia. Zupełnie za darmo, czekają na Was 463 nowe pliki - ubrania, podłogi, tapety, przedmioty... nawet nowa muzyka. Wszystkie te dodatki przed ściągnięciem możecie dokładnie obejrzeć. Mini Pack oraz informacje o nim, znajdziecie na tej stronie. Gorąco polecam!" A' propos - wyszukiwarka nie gryzie! |
Jeszcze było coś takiego jak
|
To Do Szkoły jest tutaj.
"The Sims 2 Do szkoły - Akcesoria, nieoficjalny dodatek do gry produkcji STL Premiera: 4 Września 2007 Wydawca gry: SIMS TRUE LIFE" |
Wlaśnie o takie rzeczy mi chodzilo wielkie dzieki!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:35. |