![]() |
Odp: Zenith by czarnuch
b-b-boskie!!!
|
Śliczny, boski, cudny, nie ma się do czego przyczepić!!!!!!!! Krótko mówiac zatkało mnie!!!!!!Ocena (jeśli można):10000000000000000000/10
|
Cudowny!
Bryła nowoczesna, ale w środku nie jest 'zimno'. Panują miłe dla oka kolory. Nie ma się do czego przyczepić.. No i ten ogród - cudo! 10/10 |
Mi się z kolei środek podoba, bardzo fajnie urządzony, nowoczesny, ale przytulny i okna od środka wyglądają lepiej niż z zewnątrz.
Bryła natomiast sprawia wrażenie wielkiej z zewnątrz (ale w środku jest OK, nie wiem od czego to zależy). Może jakby tynk i dach były ciemniejsze wyglądałaby lepiej... i na mniejszą...) I ogrodzenie mi się nie podoba, ale ogródek już tak. Fajne roślinki. No i ten "wodospadzik" przy basenie - uważam, że nie jest fajny... Ale to tylko moje zdanie, więc się nieprzejmuj :-) Ocena 7/10 - bo widać staranność wykonania. |
Normalniee świetne, genialne, przecudne, wyśmienite, boskie, przepiekne, aż nie ma słów!! 100000000000/10 i jeszcze wiecej pzdr. :)
|
bardzo elegancki i widac dopracowany kazdy szczegol 10/10
|
Śliczny ! Przepiękny !! 10/10 !!!!!!!!
|
Na zewnątrz ZENITH wygląda trochę jak blok mieszkalny. W środku natomiast wszystko jest ładne, jest ten klimat.
Ocena: 9,5/10 |
piękny, bez dwóch zdań najładniejszy domek na forum, 10000/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:12. |