![]() |
Odp: black and brown
bardzo ładny :) daję 10/10
|
hej sliczny domek :))) z kąd wrzełaś te dodatki roślin :)))))
|
Naprawde sliczny domek :) pozdrawiam i bardzo fajne dodatki mozesz podac stronke?? z gory thx :*
|
Ajkusia, na serio nie pamiętam skąd je wytrzasnęłam, ale obiecuję Ci, że jak coś znajdę to podam stronkę.Wiem, że na jednej stronie nie znajdziesz wszystkiego, zawsze mieszam poszczególne elementy.
|
Bryła wygląda jak apartamentowiec, robi bardzo miłe wrażenie, a budynki obok dodają tylko uroku. ;] Wnętrze też mimo tego, że nie jest przytulnie, jest ładne, dopracowane, aczkolwiek uważam, że w kuchni na ścianach jest za pusto i sypialnia trójki jest ciemna.
Ocena: 8,5/10 |
Mnie się bardzo podoba bryła i wnętrze .
bez żadnego zbędnego gadania 10/10 .! |
Bardzo ciekawy kształt bryły, wnętrze tak samo ciekawe i nowoczesne, tylko na ścianach jest tak pusto... Ale pewnie o to Ci chodziło, żeby obrazy nie zrobiły z tego domu przytulnego gniazdka. Ale przydałby się jakiś chocby nowoczesny obraz. Ale dobra nie czepiam się już. Fajnie, że połączyłaś brąz z zielenią w pomieszczeniach, chodzi mi o zieloną kuchnię i łazienkę i brązowy pokój rodzeństwa. Co do tego pokoju to fajny- taki tajemniczy. ;) . Ładnie bo jest dużo zieleni- rośliny. 9/10.
|
Fajny domek,dasz do ściągnięcia 10/10
|
Sanderkaaa_98, napiszesz mi jak dać do ściągnięcia, bo nie wiem?Jak napiszesz to dam
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |