![]() |
Wilkołaki
Mieliście wilkolaka? Pochwalcie się nimi! Ja nie miałam, ale mam pytanie: czy jest jakiś kod, żeby najszybciej stać się wilkołakiem?
|
Odp: Wilkołaki
Ja miałam wilkołaka, w nocy się przemienia i wyje. Tu masz poradnik i kod http://pala-aga-simy.bloog.pl/kat,425631,index.html
|
A nie ma jakiegoś kodu, żeby wilk szybciej ugryzł? Zrobiłam wszystko według opisu i muszę czekac, aż ten wilk w końcu ugryzie, a ja z natury jestem niecierpliwa.
|
Słyszałam o "boolprop makemysimwolf true", ale sprawdzałam u sieie i nie działa ;(
|
U mnie też nie działa :(
|
wpisujesz kod - boolProp testingcheatsenabled true
klikasz shiftem na sima i szukasz opcji make me werewolf =D |
Moja simka jest wilkołaczycą poprzez wypicie eliksiru z www.modthesims2.com.Nie mogłabym tyle czekać w zarośniętym chwastami ogrodzie.
|
Do mnie wilki przychodzą często, nawet do domów praktycznie bez ogródka. Ja nie mam z kolei cierpliwości do zaprzyjaźniania się z nimi i zwykle dodaję je do rodziny kodem, ale i tak najlepiej mieć już jednego wilkołaka i zarażać nim innych Simów. ^^
|
W końcu ta moja simka została wilkołakem, jednak jest jedno ale...
Wilk ją ukąsił w ciągu dnia i teraz nie zmienia się w wilkołaka, a we wspomnieniach ma napisane, że stała się wilkołakiem. :( Co mogę zrobic, żeby zamieniała się w wilkołaka? |
przychodził do mnie jakiś wilkołak, ale nigdy nie wiedziałam co zrobić, żebym mój sim się w niego zamienił.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:10. |