![]() |
Piąty domek by kotek23 [BRAK ZDJĘĆ]
Hejka!
Oto mój piąty już dom na forum. Myślę, że ten udał mi się. Kierowałam się wszystkimi radami. Mam nadzieję, że będzie dużo ocen pozytywnych :) Ale te negatywne też mogą być. Pozdrawiam! --------------------------------------------------- Nazywam się Agnieszka Rocznik. Jestem dziennikarką, pracuję w Sim 24 w Warszawie. Niedawno dowiedziłam się, że pewna sławna pisarka przeprowadziła się do nowego domu we Wrocławiu. Od dawna mieszkała w Dziwnowie. Nazywa się Agata Mak. Jesteśmy teraz przed jej domem. Umówiłam się z nią na godzinę 17.00. Miała oprowadzić nas po swojej posiadłości. Mieszka tam ze swoją suczką - Igą. Zapraszam do oglądania. Oto dom w całości: - To na tyle! Zaraz muszę wychodzić. Do widzenia! - Dziękuję, do widzenia :) Oglądaliście dom pani Agaty Mak. Dla Sim 24 mówiła Agnieszka Rocznik. -------------------------------------------------- To tyle. Mam nadzieję, że wam się spodoba :) Pozdro! ;) |
Odp: Piąty domek by kotek23
Szczerze ?? Salon jest beznadziejny. Najładniejsz pomieszczenie to kuchnia-ona kipi radością zycia w tym domu.A ten salono-korytarz na piętrze jest troche zrobiony'od tak' bez chwili namysłu ,aby był ;] Jedene pomieszczenie nazwalaś biurem,troche sie tym zdziwiłam ,bo na pierwszy rzut oka bez chwili namysłu pomyslałam ,że to pokuj dla dziecka.Myliłam się.W ogóle nic w tym pokoju nie wyglada w karzdym razie na biuro,jak już to dziecience biuro-w tym bym sie zgodziła.Jednak myslę ,ze wystawiając kolejny dom postarasz się gustować się w mniejszych pomieszzceniach i kombinować z parterowcem tak zwanym.Mogłobybyc lepiej gdybyś zrobiła oświetlenie i wieksze zdjęcia .
7,5/10 EDIT: nie sądzisz ,że do jednopietrowego domu winda to za dużo ? uznałam też,że z sypialni powiino się wchodzić do garderoby a nie z hall'o-salonu-ktoś ,przecież mugłby sobie bezpośrednio wejść i poszperać.Prawda ? No.Sypialnia to prywatne miejsce wiec stęp byłby niedozwolony. ;] |
Dziwna bryła. Mało jest pasujących do siebie mebli i dodatków. Salon nieciekawy,większość mebli wygląda jakby były ustawione przypadkowo.
|
e... nie chce mi sie pisać .. nie podoba mi się .. 5/10
|
dużym minusem jest dach. przez niego bryła staje się płaska i sprawia wrażenie nieciekawej.
ładna kuchnia i niezła sypialnia. |
Kotek - szczerze napiszę, że poprzednie domki bardziej mi się podobały...
Ten w środku jest OK, ale ta bryła... Ocena 6/10 - bo jednak w środku zachowałaś miły klimat :) |
Zgadzam się z Bjork. Poprzednie domki były o wiele lepsze.
Rozumiem, że temu domowi chciałaś nadać ładnego kształtu i ładnych kolorów, ale troszkę się nie udało. Bowiem bryła to parę kwadratów, złączonych ze sobą, chociaż jeśli się dobrze przyjrzeć - fajnie to wygląda, ale tylko z tyłu. A co do wnętrz. W żadnym pomieszczeniu nie kipi radością. Tzn. w kuchni trochę kipi radością, jest to najładniejsze pomieszczenie. Sypialnia w sumie też nawet jest niezła. :D No więc tak. W sumie, wszystko nawet by uszło, ale na przyszłość popracuj w dobieraniu kolorów. :D Ocena: 7,5/10 |
Ładny, a czykolwiek jest kilka niedociągnięc np:kolor ściany w zielonej łazience. 8/10
|
Z pewnoscia ten domek jest lepszy od poprzednich, ale jest wiele rzeczy, które mi się nie podobają. Przede wszystkim salon: nie dobrze wygląda stół bilardowy, kolor ścian nie pasuje do kolorystyki pokoju, zamiast żaluzji dałaby jakies zwiewne firany. Po drugie gabinet: ogólnie te meble mi sie nie podobają, ale to kwestia gustu. Nastepnie podłoga w garderobie jest za jaskrawa, w łazience dałabym inne kafelki i inną wannę, jeszcze popracuj nad ogrodem. Ocena: 6/10
|
Dzięki serdecznie za ocenki :)
Zapraszam do dalszego komentowania! ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:42. |