![]() |
Wykaz wrodzonych talentów.
Hejka! Czy ktoś mógłby mi podać wykaz wrodzonych hobby? Bo wrodzone hobby zależy od znaku zodiaku, np. Rak - Gotowanie więc proszę o wykaz wszystkich wrodzonych hobby z znakami zodiaku. Chodzi mi o wrodzone hobby czyli to że jak sim zacznie je robić to podświetli się na biało i wyskoczy komunikat że to była świetna zabawa.
|
Odp: Wykaz wrodzonych talentów.
Pierwsze słyszę, żeby od znaków zodiaku zależało hobby, ale kto wie, może to jest prawda?
Czekam na inne opinie. |
To jest prawda. Bo ja często lubie robić simy żeby miały wszystkie pk. osobowości po równo i zawsze wyskakuje mi Rak i mam gotowanie a jak wybieram inne to inne
|
U mnie najczesciej Wagom wychodzi sztuka i rzemioslo, ale zdarza sie tez inaczej.
|
U panny wyskoczyło mi majsterkowanie
|
Coś w tym musi być...
Mi u 100% Koziorożców wychodzi Muzyka :D Czyli lista powoli się uzupełnia |
u mnie:
skorpion - sport (trudno się dziwić widząc ich poziom aktywności>D) lew - muzyka i taniec |
strzelec - sport
lew - muzyka i taniec panna - majsterkowanie skorpion - sport Koziorożec - muzyka Waga - sztuka i rzemiosło Ryby - gry (ale nie jestem pewna) Dalej nie wiem, bo najczesciej biore właśnioe te znaki |
wodnik - natura
|
Wescie wpiszcie w okolicy boolProp testingCheatsenabled true
i wejdzcie do rodziny i przeciagnijcie do przodu kazde.Bialo zaznaczone znaczy "ulubione" Warto sprawdzic bo u mnie skorpion zamiast sport mial gotowanie! A koziorozec tez zupelnie cos innego!:P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:57. |