![]() |
Pawilon handlowy "MIRAŻ" [BRAK ZDJĘĆ]
Dobry :D To znowu ja :P Mam do zaprezentowania dzisiaj mój pawilon nad, którym spędziłem 5 godz. ^^, a więc zaczynajmy:
Myślę że wytrwaliście do końca :rolleyes: Zapraszam do komentowania i oceniania :P pozdrawiam: kubuss |
Odp: Pawilon handlowy "MIRAŻ"
Ładnie ;] hmmm... za bardzo nie pasi mi sklep fryzjerski,taki jakiś pustawy.O ! a ty się postarałeś.postrałeś ^^
10/10 Pozdrawiam: Sheba |
Wiem że pustawy ale nie miałem co tam włożyć ^^. Dzięki za ocenkę :*
|
Poza tym, że w kuchni i sklepie spożywczym na ścianach jest pusto to nie mam żadnych zastrzeżeń :D
9,5/10 |
bardzo ładny... 10/10
|
Faktycznie trochę puste ściany, ale ogólnie jest dobrze! Ładnie sie prezentuje i z checią wysłałabym tam swoje simy!! 9/10 :)
|
Rzeczywiście trochę pustawo szczególnie w sklepie spożywczym. Ale ogólnie parcela ładnie się prezentuje. Najbardziej podoba i się restauracja i przydały by się jakieś auta z tyłu na parkingu wyglądało by bardziej realistycznie . Ocena 8\10
|
ha, Kubuss, wiedziałam, że to będzie coś twojego:D
widać, że się postarałeś. boskie jeeest<3 najbardziej to mi się ta restauracja podoba, fajny klimat ma ^^ |
Piękkknyyy...cudny 100/10. Może dasz do ściągnięcia?
5 godzin to bardzo dużo, ale godne takiego pięknego wytworu. Pozdr. :) |
Dzięki za ocenki. a$$iulka23 - nie dam do ściągnięcia bo: nie umiem, jest tu dużo dodatków z neta i po spakowaniu tej parceli bez tych dodatków byłaby pusta.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:23. |