![]() |
Drugi ślub
Przez przypadek moja simka zobaczyła jak jej mąz ją zdrasza i sie rozwiedli. Teraz są już pogodzeni, ale nie idzie wciąść drugi raz śłubu. Czy nie można wziąść drugiego ślubu z tą samą osobą?
|
Odp: Drugi ślub
Wydaję mi się, że się da, ale nie jestem na 100% pewna... Moje simy nigdy nie brały ślubu dwa razy, ale tu jest też Twój błąd, bo to Ty zadecydowałaś o rozwodzie... Więc nie wiem po co chcesz ich teraz swatać z powrotem, trzeba nie było brać rozwodu ;P Może mają za mało punktów plusowych w paskach? Ale oni ślubu nie mogą wziąść, czy oświadczyć się nie może?
|
co konktretnie się dzieje? nie ma opcji, wyskakuje błąd, czy co, uściślij.
|
jest opcja schlebiaj ->przeproś, niech sie poprzepraszają trochę, no i musisz pracowac nad ich relacjami duzo zartowac rozmawiac na poczatku nie przesadzac z flirtowaniem (jak w życiu). Można ponownie brać ślub, u mnie poszło bez problemu.
|
Cytat:
|
od pogodzenia do ślubu to jeszcze daleka droga! a zakochali się w sobie ponownie?może przydałaby się randka?
|
Zakochali się,a Nocnego Życia nie mam zainstalowanego.
|
U mnie kiedys balo tak samo:
zdrada,rozwod,pogodzenie ale u mnie byl mozliwy 2.slub...... Dziwna sprawa.....Jak bedzie milosc,przyjazn itd. to zrob zareczyny i potem ich pobierz!Ale postaraj sie napelnic paski znajomosci na przynajmniej 95!Wtedy powinno byc mozliwe...... Dalej nie mam pojecia... |
magda a jaki mają poziom relacji krótkotrwały o długotrwały?
|
A czasem sim nie jest zaręczony z tym simem z którym zdradził??Albo sim z ktorym zerwał nie jest już zajęty ??(ślub lub zaręczyny)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:55. |