![]() |
Odp: Dom okienko
no to tak. od razu powiem że mi się nie podoba. większe zdjęcia proszę! z na zewnątrz dom wygląda strasznie, powinnaś zmienić dach bo jest za duży. a łazienka jest za duża. i przedpokój wypełniony kwiatami wygląde równie brzydko :(. Ocenka 2/10. czekam na lepsze domki od ciebie! :)
|
za małe zdjęcia i za ciemno i jeszcze za dużo kwiatów 4/10
|
OOO ten dach jest okropny taki duży i ciemny na 1 zdjęciu nie widać nawet gdzie się kończy .
Wnętrze tyle kwiatów tam nawet chyba się przejść nie da . Podoba mi się nawet salon ale ciągle za dużo kwiatów . Sypialnia za ciemna i Pokój dla dziecka też za ciemny . Ocena 2\10 |
Pierwsze co rzuciło mi się w
oczy to ten okrobny 'busz' ! Na reszte pomieszczeń powinnam się nie wypowiadać,lecz zrobie to po to aby cię zmotywować ;) sam hall mnie przerarza.ciemny -jeszzce na dodatek te *gupie* kwiatki. Kuchnia raxi w oczy, powinna być spokojna i uporządkowana. Salon,to nie wygląda jak salon. Pokój dziecka jest okropny,nie mam pojecia jakie małe dziecko chciałoby zamieszkać w takim pokoiku. Sypialnia jest również tak ciemna i taka ... aż nieprzyjemna. Łazienka,już nie wspomne o tej tapecie-czy to jej miejsce ? (widziałam gorsze domy,wiec sie nie przejmuj :) ) 3/10 Pozdrawiam: Sheba |
Nie podoba mi się:( za duże pomieszczenia, za duży busz, za duży dach ;/ I zdjęcia nie są ładne, za małe i robione w złym trybie - widac czrną siatkę i "czerwone obiekty".
moja ocena - 3,5/10 |
Dom w stylu Tokio Hotel :D
Podoba mi się odważna, gotycka sypialnia... Natomiast dach wiele psuje... Przytłacza swoim ogromem... Pomieszczenia są wg mnie za ciemne (ale przypuszczam, że Tobie chodziło o to by były mroczne). No i jest dużo niewykorzystanego miejsca. Moja ocenka 5/10 |
Ojejku....busz w przedpokoju mnie o mało nie zabił...
2/10 |
no comment...
0/10 Żal... |
OMG! Co to ma być!? Jakaś dżungla czy co? Tylko lian tam brakuje ;p.
Każde zdjęcie jest inne. Trudno o ocenić. Do jest jakby niedokończony. Ten dach - fe! I czy ten dom ma wogóle jakies pokrycie ścian z zewnątrz? W środku wszędzie te kwiatki, kolory ze sobą nie grają, gdzieniegdzie pusto. Z zewnątrz widać, że jeszcze ustawiałaś niektóre rzeczy. Na jeziorku jest ten czerwony kwadracik, teleskop (czy co to tam jest) nie jest jeszcze ustawiony. No comments - 1/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:46. |