![]() |
Odp: Dom państwa Próchno
Ojojoj...
Minusy: *maxis *słabe zdjęcia *brak: a)ogrodu b)ogrodzenia *za blisko chodnika *bryła *dach Plusy: *chyba nie ma 3/10 |
pogięło Cię?odejmujesz jej za maxisowe meble? o;O
zrobić coś z plastikowych badziewnych gotowców z neta to żadna sztuka,a i tak to wygląda tragicznie... domku nie oceniam,ale widziałam już wiele lepszych |
Cytat:
|
fajne nazwisko, nie podobaja mi sie te puste sciany w calym domu, ok nie masz dodatkow z neta, ale widzialam juz leprze domy bez dodatkow i ten mnie nie zachwycil 4/10
|
okej,twoja opinia opinią,ale bez przesady,za takie rzeczy nie powinno się odejmować wartości domu...wbrew pozorom maxisowe meble są lepsze niż te z neta,ą bardziej klimatyczne,przytulne,ciepłe,a nie plastikowe kawałki badziewia...
dobra kończę bo nie chce sie kłócić ;p po prostu uważam że branie maxiów jako minusy nie jest zbyt fair... |
Sypialnia nie jest zła, ale i tak domek raczej mi się nie podoba:( chyba ze względu na to że prawie wszystkie pomieszczenia są takie strasznie ciemne :/ może spróbuj robić zdjęcia na włączonym oświetleniu? Wtedy domek prezentuje sie duużo lepiej. Oprócz tego nie podoba mi się wielkość pomieszczeń (za duże) i bryła - za mało okien i... taki jakiś dziwny ten kształt:(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:34. |