TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   "Kolorowa biel" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=44534)

kubuss 04.07.2008 21:45

"Kolorowa biel" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]

Siema, mam do dziś do zaprezentowania kolejny dom. Dom o nazwie "Kolorowa biel".

Dom "Kolorowa biel" to dom przeznaczony do singla. Prosta bryła, mały ogródek, to znaki rozpoznawcze tego domu. Zapraszam do obejrzenia prezentacji.

Spis pomieszczeń: kuchnia, przedsionek, salon, łazienka i sypialnia.
Testowany: tak
Parcela: 2x2
Koszt: 39 528 simoleonów

Zapraszam do komentowania i oceniania.

pozdrawiam:
kubuss

Exist 04.07.2008 21:49

Odp: "Kolorowa biel" by kubuss

Uwielbiam Twoje domy.

Masz charakterystyczny styl ich budowania, co zauważam np. w łazience.

Tutaj, bryłę oceniam na 10, oczywiście, jednak we wnętrzu coś mi się nie podoba. Chyba ten przedsionek. 9/10

Chętnie bym zobaczyła domek u siebie w grze (:

Aleksandra 04.07.2008 21:57

Jaaaaaaaaaaa daj mi te płytki z łazienek....BŁAGAM! :D
Jakie śliczne! I w tej łazience zawarłes wszystkie moje ulubione kolory!! I znów ladne łóżko...i kuchnia mi się podoba, salon tak średnio:) 9,8/10 Pozdrawiam!

kubuss 04.07.2008 22:01

Dzięki za oceny. Aleksandra - płytki z łazienki są z mts2 jednak nie mam dokładnego linku do nich.

Callineck 04.07.2008 22:09

Naprawdę fajny domek.
Szczególnie podoba mi się bryła - to ogrodzenie połączone z domkiem i jakby osobno garaż (trochę niezwykły).
Mam jednak 2 zastrzeżenia:
- oślepiająco biała podłoga w kuchni (to już chyba w 2 twoim domku tak jest) psuje troszczeczkę przytulny klimacik, który stworzyły meble i ściany
- pusta podłoga w salonie przed kominkiem (rozumiem, przepisy przeciwpożarowe :P) wygląda na niewykończoną

@Kubuss - jeżeli biel podłogi w kuchni to wina oświetlenia to wszystko w porządku :)
A co do podłogi w saloniku to faktycznie grzechem byłoby ją całą zakrywać, ale chociaż malutki dywanik tylko przed kanapą...
Pozdrawiam :D

kubuss 04.07.2008 22:17

Callineck - wiem to przez to oświetlenie ta podłoga jest taka jasna. A w salonie chciałem aby było widać drewno, nie wiem dlaczego ale bardzo mi się ta podłoga podoba :P

asiolek 04.07.2008 22:17

Śliczny :) ale czemu w każdym domku podobna łazienka?? , w każdym razie śliczna ;)
ocena- 8/10

Wielebny 05.07.2008 08:07

Podoba mi się w ogrodzie przydało by się moim zdaniem jedno drzewo górujące nad domem .
Wnętrze bardzo ładne jednak nie spodobał mi sie kolor szafek w kuchni nie pasuje .
Reszta pomieszczeń bardzo ładna .

Björk 05.07.2008 08:15

Tfu - paskudny, RZAL, RZAL (stałam się dzieckiem IMOŁ)
Jakbym go wzięła, tobym zmarnowała kilo kukułek (które nawiasem mówiąc też uwielbiam :D)
ocena 8/10....
Bo tym razem powtórzenie po raz trzeci pomysłu pstrokatej łazienki i ten dach jakoś mi nie pasi nad podjazdem...

Greenlyme 05.07.2008 09:59

Chłopie, ale ty masz tempo ^^

Podoba mi się i z zewnątrz i wewnątrz, jedynie salon trochę mdły. 9/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:55.