![]() |
"Kolorowa biel" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Siema, mam do dziś do zaprezentowania kolejny dom. Dom o nazwie "Kolorowa biel".
Dom "Kolorowa biel" to dom przeznaczony do singla. Prosta bryła, mały ogródek, to znaki rozpoznawcze tego domu. Zapraszam do obejrzenia prezentacji. Spis pomieszczeń: kuchnia, przedsionek, salon, łazienka i sypialnia. Testowany: tak Parcela: 2x2 Koszt: 39 528 simoleonów Zapraszam do komentowania i oceniania. pozdrawiam: kubuss |
Odp: "Kolorowa biel" by kubuss
Uwielbiam Twoje domy.
Masz charakterystyczny styl ich budowania, co zauważam np. w łazience. Tutaj, bryłę oceniam na 10, oczywiście, jednak we wnętrzu coś mi się nie podoba. Chyba ten przedsionek. 9/10 Chętnie bym zobaczyła domek u siebie w grze (: |
Jaaaaaaaaaaa daj mi te płytki z łazienek....BŁAGAM! :D
Jakie śliczne! I w tej łazience zawarłes wszystkie moje ulubione kolory!! I znów ladne łóżko...i kuchnia mi się podoba, salon tak średnio:) 9,8/10 Pozdrawiam! |
Dzięki za oceny. Aleksandra - płytki z łazienki są z mts2 jednak nie mam dokładnego linku do nich.
|
Naprawdę fajny domek.
Szczególnie podoba mi się bryła - to ogrodzenie połączone z domkiem i jakby osobno garaż (trochę niezwykły). Mam jednak 2 zastrzeżenia: - oślepiająco biała podłoga w kuchni (to już chyba w 2 twoim domku tak jest) psuje troszczeczkę przytulny klimacik, który stworzyły meble i ściany - pusta podłoga w salonie przed kominkiem (rozumiem, przepisy przeciwpożarowe :P) wygląda na niewykończoną @Kubuss - jeżeli biel podłogi w kuchni to wina oświetlenia to wszystko w porządku :) A co do podłogi w saloniku to faktycznie grzechem byłoby ją całą zakrywać, ale chociaż malutki dywanik tylko przed kanapą... Pozdrawiam :D |
Callineck - wiem to przez to oświetlenie ta podłoga jest taka jasna. A w salonie chciałem aby było widać drewno, nie wiem dlaczego ale bardzo mi się ta podłoga podoba :P
|
Śliczny :) ale czemu w każdym domku podobna łazienka?? , w każdym razie śliczna ;)
ocena- 8/10 |
Podoba mi się w ogrodzie przydało by się moim zdaniem jedno drzewo górujące nad domem .
Wnętrze bardzo ładne jednak nie spodobał mi sie kolor szafek w kuchni nie pasuje . Reszta pomieszczeń bardzo ładna . |
Tfu - paskudny, RZAL, RZAL (stałam się dzieckiem IMOŁ)
Jakbym go wzięła, tobym zmarnowała kilo kukułek (które nawiasem mówiąc też uwielbiam :D) ocena 8/10.... Bo tym razem powtórzenie po raz trzeci pomysłu pstrokatej łazienki i ten dach jakoś mi nie pasi nad podjazdem... |
Chłopie, ale ty masz tempo ^^
Podoba mi się i z zewnątrz i wewnątrz, jedynie salon trochę mdły. 9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:55. |