![]() |
Przytulny starter dla jednego Sima [BRAK ZDJĘĆ]
[IMG]http://i61.************/wb8k00.gif[/IMG]
|
Odp: Przytulny starter dla jednego Sima
Ładny domek, ale dałabym inne łuki (nie te brązowe, bo jakoś nie pasują; lepsze byłyby białe)
10/10 |
Bryła nawet mi się spodobała, tylko okna... nie pasują do całości.
Ogródek mimo, że mało roślin jest taki przytulny. Nie zmienia to jednak faktu, że przydałoby się więcej kwiatów, krzewów i chociaż jakaś ścieżka. Jadalnia wydaje się pusta, przydałby się jakiś dywan i może inne fotele. Kuchnia jest zdecydowanie najładniejszym pokojem w całym domu :) W salonie mimo jasnych kolorów jest ciemno. Odniosłam wrażenie, że nie ma właściwie miejsca do poruszania się no i ściany coś mi nie pasują. Łazienka jest nawet w porządku gdyby nie ten obraz nad kibelkiem. W sypialni nie pasuje oświetlenie, to coś nad kanapą (chyba), wygląda strasznie tandetnie i dodatkowo w ogóle nie pasuje. Na razie bez oceny liczbowej. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale dzieki za rady :) |
Nie no bryła mi się podoba ogrod może być chociaż nie zachwyca a w srodku bardzo mi się podoba.
9.5/10 _______________________ Tokio Hotel is the best |
Super bryla i super zrobiony we wnatrz 10/10
|
fajny i dałabym 10/10, ale wydaje mi się, że jak na starter, to za dużo wyposażenia więc daję 8/10
|
Trudno uwierzyc że to starter... bryła całkiem niezła i środek też mimo że jest w nim troszkę ciemno. 8/10
|
Bardzo ładny dom, tylko co do tych łuków to zgadzan się z Liv - lepsze by były białe. Ocena: 9,5/10
|
Starter to dom, który można zbudować dysponując środkami początkowymi, które otrzymujemy po stworzeniu rodziny, tj. 20 000 simoleanów więc jesli to jest starter to ja mieszkam na marsie...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:34. |