![]() |
Problem z pęcherzem
Moja dorosła simka ciągle musi do toalety. Jak się załatwi to i tak nic nie daje, bo za chwilkę od razu wyświetla jej się ta potrzeba na czerwono albo na żółto. Czy to jest jakaś choroba czy błąd w grze? Nie wiem co z tym zrobić :(
|
Odp: Problem z pęcherzem
Może jest w ciąży? Albo się przeziębiła?
|
W ciąży na pewno nie jest. A moje inne simy były przeziębione i nie miały takiego problemu :(
|
u mnie tak często muszą do kibelka jak mają katar
|
moim zdaniem musiał sie wkrasc jakis blad w grze i proponowalabym jeszcze raz stworzyc rodzine. Z tego co wiem to nie ma w grze choroby pęcherza :)
|
Moim zdaniem to jednak jest przeziębienie.
Niech poleżą jakiś czas w łóżkach - powinno im przejść. |
Dziwna sprawa....
U mnie nigdy czegos podobnego nie bylo(chyba.....:)) Moze zrob tak jak powiedzial/powiedziala Searle: Wyslij ich do lozka Jak nie zadziala ,to wpisz kod maxMotives -wszystkie potrzeby beda sie napejniac tak dlugo jak masz wlaczone simy,nie jestem pewna...mam kolege ktory ten kod wpisal raz i po ponownym wlaczeniu gry nadal byl aktywny.... Mozesz go uzyc,ale osobiscie to ja go nie polecam! |
Tylko tej jednej simce tak się zdarza czy innym simom w tej rodzinie też? Jak simka jest w ciąży to często musi się załatwiać, ale skoro mówisz że nie jest to musi być to jakiś błąd.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:38. |