TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Inne gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Grand Theft Auto: Vice City (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=44643)

Sisi 07.07.2008 23:22

Grand Theft Auto: Vice City

Wydana w 2003 roku więc ma już 5 lat. Nie umiem przejść misji dla Interglobal Films gdzie trzeba awionetką rozwiesić reklamy na nowy film Vercettiego. Także piszcie co o niej sądzicie, ile misji prześliście i kto chce niech da foty jak on gra. Także ja stoje na misji dla studia filmowego z awionetką gdzie trzeba ją rozwiesić reklamy na nowy film w całym mieście.

Nadine 08.07.2008 02:23

Odp: Grand Theft Auto: Vice City

GTA! pamietam, ze w to gralam, ale nie wykonywalam zadnych misji, tylko jezdzilam motorem/samochodem, strzelalam do dzi*ek i zbierałam ich kasę =))
a jak już miałam 4gwiazdkowy pościg za sobą, to wpisywalam kod 'leavemealone' i od nowa.

braindamage 08.07.2008 02:30

Cytat:

Napisał Nadine (Post 818639)
GTA! pamietam, ze w to gralam, ale nie wykonywalam zadnych misji, tylko jezdzilam motorem/samochodem, strzelalam do dzi*ek i zbierałam ich kasę =))
.

to samo =)

Żuber 08.07.2008 16:59

Studio filmowe było świetne ze względu na swoją tematykę, gra sama w sobie tez świetna.

Hejlok 08.07.2008 21:48

swietna gra <3 przeszlam ja raz rok temu. kocham piosenki z radia flash fm <3
grafika dobra, fabula tez, klimat cudowny. uwazam, ze to chyba najlepsza czesc grand theft auto.

Pamela 09.07.2008 19:56

Ja też nigdy nie wykonywałam żadnych misji XD
Podobnie jak Nadine i Shey, jeździłam po mieście i strzelałam do ludzi.

Panic 09.07.2008 19:57

Cytat:

Napisał Pamela (Post 820058)
Ja też nigdy nie wykonywałam żadnych misji XD
Podobnie jak Nadine i Shey, jeździłam po mieście i strzelałam do ludzi.

ja nawet zadnej misji nie umiem wykonać.. tylko latam i zabijam, albo po miescie motocyklem jezdze. xD
Raz do klubu czołgiem wjechałem i zabiłem wszystkich XD

Madziuch 09.07.2008 20:02

Grałam w to sobie dzisiaj na pleju.

Też tylko jeżdże i bije i zabijam xDD Lubie wywalać ludzi z samochodów, a policje jeszcze bardziej <3 Bo też nie wiem jak wykonać jakąś misje, bwahaha ^^

flauma 09.07.2008 21:00

gierka grywalna ,przeszlam ja pare razy, dobra jak pada za oknem i nie ma kaj isc. nie ma sie czego przyczepic jedynie zbyt alej planszy nie to co GTA SA

Pamela 10.07.2008 17:59

Ja robię zawsze chyba tylko dwie-trzy misje, te najprostsze. Nie dawno odkryłam jak je robić XD Czołg jest najlepszy <3 Nie pamiętam już w którym radiu, ale fajna muzyka tam leciała <3

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:23.