![]() |
Problem z rodziną
Cześć a więc chodze sobie w dziwnowie tym samotnikiem zakochałam go i ożeniłam z moją simką która ma córke ale gdy ożeniłam to ten Anastazy Samotnik niema na drzewie genalogicznym tej jej córki a jak zadoptowałam sobie syna dziecko to on jest na drzewie co mam robić.
DZIĘKI |
Odp: Problem z rodziną
to nie jest żaden problem przecież! On nie jest ojcem córki twojej simki tak? Czyli mimo ślubu nie jest z nią spokrewniony, nie przekazywał jej genów. A adoptowane dziecko trafiło już gdy byli małżeństwem wiec to także jego dziecko. W relacjach z córką simki i tak pewnie bedzie miał tylko obejmij przyjaznie i pocałuj-rodzinny pocałunek.
|
Jeżeli dobrze zrozumiałam, to simka miała córkę najpierw, a potem się hajtnęła z samotnikiem?
To nic dziwnego, że go nie ma w drzewie genealogicznym tej córki, bo to dla niej w sumie obcy facet :D Co innego, gdzyby to był jej ojciec... Jek wejdziesz w drzewo tej córki, a później klikniesz na jej matkę to pewnie się pojawi, że matka jest żoną tego samotnika :) No a nic dziwnego, że zaadaptowane dziecko jest w drzewie genealogicznym :) |
aha dzięki
|
Cytat:
Tak zreszta jest bodajże w rodzinie Widmo, że Oliwka czy jak jej tam ma w drzewie Nerwusa czy jakos tak |
zawsze można coś pokombinować z simpe ;p
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37. |