![]() |
Poradnik Szkoła Prywatna - jak się dostać?
Mam nadzieje, że dobrze wytłumaczyłem :) Proszę żeby nie publikowano tego poradnika bez mojej zgody. |
Odp: Poradnik Szkoła Prywatna BY BART
Super poradnik!!!
Nie wiedziałem że w taki sposób można przekonać dyrka. Szacunek!!! |
Mój pierwszy poradnik, a twój pierwszy post xD
|
Fajny, spodobał mi się ten poradnik, pewnie skorzystam
|
Nawet calkiem calkiem.
tylko po co robic tego homara na poczatku 0o. skoro ten dyro i tak tego nie zje. hym. moja ocena 5/10 |
Trochę to zawiłe. I niby dlaczego trzeba stać przed domem? W jednej rodzinie każde dziecko wysyłam do szkoły prywatnej i jak dyrektor przychodzi to po prostu czeka pod domem, trzeba by bardzo długo go nie witać, żeby sobie poszedł. Nie wiem po co to zmienianie mu aspiracji, wystarczy z nim porozmawiać i przeciągnąć mu te paski znajomości, albo kliknąć w Tombstone of L & D "Make me friendly to everyone here".
Mogłeś opisać co zrobić, żeby dom się spodobał. Musi być dużo ozdób i żadnych śmieci walających się po kątach. Równie dobrze można je przenieść do jakiegoś pokoju, którego nie pokazujemy(on ogląda chyba 4). Ty mówisz, że wystarczy oprowadzić... w sumie tak, bo za pogawędkę z kodem i tak dostaje się więcej punktów niż przewidziano, ale obiadek też jest dobry. Najlepiej jak jest jakiś Sim, z którym dyrektor się dogaduje dobrze to żeby jedli razem. Ja przeważnie dostaję jakieś 160/90 punktów i dzieciaki mi się z łatwością dostają. I nie czekam na niego przed domem. :P |
Mi zawsze bez problemu simy dostają się do szkoły prywatnej. bez kodów. Nie trzeba też wychodzić przed dom...
|
A mi się nigdy to nie udało.Zawsze miałam mniej punktów niż potrzeba przez to że się wkurzał przy pogawędce,nie chciał jeść i krytykował pokoje.
PS.Super poradnik. |
mozna to latwo zrobic nawet bez kodow... ja zawsze witam, pogadam troche, potem oprowadzam, karmię (obiad gotuje wczesniej), znowu gadam i gotowe.
|
4/10 mogłeś to jakoś inaczej opisać a nie co zdjęcie kod mogłeś opisać jak to sie robi bez kodów bo nie którzy grają w tą grę uczciwie! Stop kodom!!! Kasować kody!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:19. |