![]() |
Dom jednorodzinny [BRAK ZDJĘĆ]
Witam ponownie. Prezentuję trzeci dom na tym forum, tym razem jest to przeciętny dom jednorodzinny. Budowałam go na wzór domku, który często mijam w drodze na wakacje. Nie przedłużam już, zapraszam do oglądania.
Rzutu chwilowo nie ma, bo imagshack.us się zbuntował, ale postaram się go dodać w najbliższym czasie. Pozdrawiam, Michele. |
Odp: Dom jednorodzinny
Hmm... Bardzo ładny domek. Taki ciepły, przytulny. Z zewnątrz wygląda BARDZO realnie. Jedyne co mi się nie podoba to pokój dziecka. Taki ciemny i pusty. Pokoju, w którym mieszka dziecko na pewno nie przypomina. Noo i ogródek moze odrobinkęb pusty, poza tym wszystko jest na swoim miejscu.
Nie wiem, czy zalezy Ci na cenie cyferkowej, no alee...: 8,5/10 . |
PIERWSZA :D - eee jednak nie pierwsza :(
Słodki i uroczy :) Doskonały w każdym calu. Znaczy mi się bardzo podoba, bo pewnie niestety ktoś się czegoś dopatrzy :D Ocena 10/10 |
Bardzo ładny domek, podoba mi się jego kolorystyka. Jest taki przytulny, ciepły. Szkoda tylko, że jest w nim tyyle dodatków z sieci. Za to właśnie dostajesz - 2 punkty. Ogrodu zupełnie brak, można było postawić jakieś większe drzewko., krzaczek. Za ogród - 1 punkt. Czyli całość 7/10
|
Podoba mi sie ten domek. Jest nowoczesny, ale przytulny. Bardzo fajna bryła i ogród. Najbardziej podoba mi sie kuchnia :) Nie pasuje mi tylko ten komputer i biurko w pokoju dziecka. no i przydałoby sie więcej roślin do ogrodu. Poza tym jest fajny :)
|
bryla ladna a dom w srodku przesliczny, bardzo przytulny i podoba mi sie strasznie 10/10
|
Ładniusi :), choc wg mnie ogródek trochę ubogi - duży basen i dwa drzewka, ja lubię jak jest dużo i kolorowo ;) Wnętrze śliczne. Ocena - 9/10
|
Witaj
bardzo mi się podoba, dałabym jedynie wiecej drzew w ogrodzie i jakieś krzewy Naprawdę świetny! :) 10/10 |
Nie mam zastrzeżeń. 10/10
|
Przepiękny! Skąd masz takie dodatki?! Poproszę o jakieś linki, i powiedz mi jaki masz ustawiony poziom, czy coś w grze, grafiki? Bo to piekny dom i cudne zdjęcia!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:09. |