![]() |
Hack- awans w pracy
Hej,
miałam kiedyś taki hack (chyba hack, na pewno nie kod) dzięki któremi sim nie potrzebował przyjaciół by awansować. Szukałam w wyszukiwarce, ale to co znalazłam nie działa. Liczę na Was :) |
Odp: Hack- awans w pracy
tutaj masz ten obraz,zeby sim mial platynowa aspiracje do konca zycia
awansuj go jak bedzie w pracy http://www.simchaotics.net/Files/Mer...tiPainting.htm |
Nie nie to nie to. Chodzi mi o coś innego. Był taki hack, który eliminował konieczność posiadania przyjaciół by awansować. Jednak awans nadal zależał od punktów.
|
|
Cytat:
|
Nie pamiętam hasła do konta xD A nie mam jak założyć, bo mam tylko jeden adres email ^^'
Może ktoś inny ma tam konto i Ci podeśle. |
Czy jest jakas osoba, ktora ma konto na tej stronce i mogłaby wysłałac mi tego hacka? Lub czy ktoś zna może jakas inna stronke z tym wlasnie hackiem?
|
Jest trochę inny sposób... wpisujesz boolProp TestingCheatsEnabled true i klikasz na gazetę z Shiftem a potem wybierasz poziom kariery. Tylko tam jest jakaś opcja oddzielna, ale pewnie się połapiesz. albo z Shiftem na skrzynkę pocztową i coś w stylu make me friends albo ze słowem neighboors czy coś takiego...
|
Cytat:
|
Edytka- a i Tiunivell wie, ale jeżeli komuś naprawdę nie wchodzi to można zrobić przez pw wyjątek :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:27. |