![]() |
Pierwszy sukces tvs!
Pierwszy weekend nadawania tvs już za nami. Popularność nowej simowej telewizji w Polsce przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. - zdradza szefostwo stacji. - Z ilości odwiedzin śmiało wywnioskować możemy, że tvs spotkało się z ogromnym zainteresowaniem ze strony Użytkowników serwisu The Sims Polska. Dziękujemy! ![]() Aktualnie zespół zajmujący się tvs pracuje nad uzupełnianiem działów stacji. Jak poinformował nas jeden z szefów telewizji, pełną parą ruszyły także prace nad pierwszą simową produkcją tvs. Na chwilę obecną żaden z pracowników nie chciał zdradzić nam tematyki produkcji, wszystko utrzymywane jest w ścisłej tajemnicy. Czekamy na konkrety! |
Odp: Pierwszy sukces tvs!
E wątpię czy to trafna nazwa newsa, według mnie to co czytałem w poprzednich newsach, nie podobało się nie licznym, a co do liczby odwiedzin wynikło to że ludzie byli ciekawi czy uda wam się dorównać STV. No i jak mówiłem ci nie liczni jednak tego nie uważają. Pzdr i mam nadzieje ze inaczej będzie.
|
no i po co to piszesz?? Po co porównujemy do STV??? Do tych złodzieji którzy ukradli nam nazwę.(Nie chcę prowadzić bitwy ani kłotni...) Pozatym ja myślę,że i tak jest spox.
Powodzenia w pracy. |
kejlos - widocznie nie czytałeś wszystkich komentów z tamtego newsa, bo większej liczbie osób TVS się spodobało. A co do STV pozostawię to bez komentarza. Już nie będę pisał o tym, że ta nazwa należała do TheSims.pl i została sobie po prostu przywłaszczona (zresztą nie tylko ta nazwa bo wiele innych rzeczy i pomysłów też). Po drugie nie rozumiem po co to porównywanie. My nie mamy zamiaru z nikim konkurować i cieszymy się z naszego sukcesu. G****nas obchodzi jakieś tam STV...
|
ej szukacie jeszcze filmow bo ja robie serial
|
Czy teledysk który zrobiłem zalicza się? Muszę wiedzieć ;p
Pozdro ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:53. |