![]() |
Odp: Greener by Nicole3131
dom ladny, choc drazni mnie ta zielen na dworze, troche za duzo jej. Ladna zielona sypialnia i zreszta reszta domu tez, ale troche zageacony, w kazdym kacie cos jest 9/10
|
jaaaki prześlniczny *___* ogród=10/10 cudo! tylko te płytki z zewnątrz domu...nie podoba mi się. i nawet bardzo fajnie urządzowny. 9/10 i minus1 za te płytki na ścianach. ale ładna kompozycja nawet powstała:D.
|
Nie podoba mi sie 5/10
|
W pierwszej chwili rzuciła mi się w oczy elewacja... która chyba jest okładziną łazienkową. ;p
Potem ogród - Bardzo ładny, lubię takie gęste, porośnięte zieleni ogrody. Ty zrobiłaś ten dom na przedmieściach: W środku miasta zatrzęsienie takiej zieleni? No jakoś mi to nie leży... Ja na przedmieściach buduję raczej domy małe, funkcjonalne, a na 'zielonych' parcelach duże posiadłości właśnie z taką ilością zieleni. Wewnątrz prezentuje się bardzo ładnie - Chyba jak każde wnętrze z setami z internetu. W pokoju dziecka powaliły mnie koniki Nici - są świetne! Z tych ujęć wydaje mi się też trochę zagracony (Osobiście wolę trochę węcej przestrzeni życiowej dla sima...:P) i miejscami ciemny, ale to może wynika z zdjęć... I jedno pytanko: Czy dom był testowany? bo w kilku miejscach mam wrażenie, że sim 'tupnąłby' nóżką, że nie może przejść... ;-) Niemniej posiadłość mi się podoba, starannie zrobiona, w moim stylu...:) |
AAAAA.... Dziewczyno powiem tak... Masz talent co do robienia domków i tyllleee... :) Bardzo podoba mi się ten zielony pokoik... Och... normalnie zakochałam się w nim...-ZIEELEŃ...nie podoba mi się jeszcze ogród... Za dużo nawaliłaś roślin, ale ogólnie ładnie 9,5/10
|
dominik12 - bardzo kreatywna wypowiedź :)
tak serio, dziękuję wszystkim za komentarze, ale dla mnie to trochę za mało, mogę prosić o więcej? |
Prosić zawsze można :D
Nie dam :D Na początku napiszę, że bardzo spodobała mi się już sama bryła i otoczenie :) Jak Ty to zrobiłaś, że rozciągnęłaś ją w ten sposób, a sprawia wrażenie przytulnej i ładnej... Wyobrażam sobie, jak ładnie się prezentuje z widoku otoczenia. Jak dla mnie strasznie dużo dodatków z neta, ale podobierane z gustem no i wyglądają bardzo porządnie (w sensie wykonania). Najbardziej podoba mi się sypialnia - przyjemnie by było tam pospać :) Ale to najbardziej. Reszta też jest ładna. Kolorystycznie wszystko pasuje i nie zgodzę się, że jest zagracony każdy kąt (puste kąty są paskudne). Ty bardzo fajnie podobierałaś tam różne ozdoby itp :) Ogród - rewelacja... Ach jak przyjemnie by było wypoczywać nad takim basenem (rozmarzyłam się :)) No i WIELKI + za zdjęcia :) Nie to, że jestem miła, bo Ty dobrze oceniasz moje domki. Przyznaję szczerze, że nie umieściłabym go w grze bo nie lubię dodatków z netu (m.innymi za brak tych dowcipnych opisów w stylu: "Kawałek Kamienia - gdy nie możesz zabrać Sima w góry, Twoi Simowie mogą przywieźć kawałek góry swoim przyjaciołom, którzy zostali w domu". No ale podziwiam przemyślenie kompozycji i staranność wykonania, więc ocena końcowa 10/10. Pozdrawiam ps. A w wolnej chwili przejrzę poprzednie Twoje domki na forum... Bo jakoś mnie zaciekawiło :) |
Nie w moim stylu jednak coś mi sie w nim podoba:) Ogród nie za bardzo...ja jakoś nie przepadam za taaak wielką ilością zieleni. W domu tez troche irytuje mnie ta wszech obecna zielenina. Jednak bardzo podobają mi się łazienki i pokój dziecka:) Chyba najmniej podoba mi sie kuchnia, wydaje mi sie taka bezosobowa i troche ciemna. Ale ogólnie to ten domek bardziej podoba mi się od Twojego poprzedniego.
|
Fajny domek :)
Troszkę nie pasują mi te płyki na zewnętrznych ścianach domu, ale to rzecz gustu - a o gustach i guścikach się nie dyskutuję więc odpuszczam :) hihi Uwielbiam roślinki i mnie nie przytłacza taka ilość roślinek na zewnątrz jak i w domku. Meble są starannie podobierane, przecudowny jest pokoik dziecka, po prostu cudeńko :) Trochę ciemna wydaje mi się łazienka na piętrze, ale może wyszła tak na zdjęciu... To co jeszcze lubię to wypełnienie każdej wolnej przestrzeni :) Domek przytulny, myślę, że każdy sim chciałby w nim zamieszkać :D Daję 10/10 ;) i oczekuję na kolejne Twoje domki ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:05. |