TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Wiecej simow na parceli publicznej?? Grupy... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45227)

misterio 26.07.2008 11:52

Wiecej simow na parceli publicznej?? Grupy...

hejka. Mam pytanko. Czy da sie zrobic cos takiego, zeby dodac do grupy wiecej niz 4 osoby? Chodzi mi o to ze przy dodatku nocne zycie mozna dzielic simy na grupy. I ja chcialam, zeby sim zaprosil wiecej osob na parcele publiczna. Bo chodzi o to ze chcialam, zeby moje dwie simki spotkaly sie z kilkoma osobami w grupie na parceli publicznej. Wiec czy da sie tak jakos zrobic? Bo zawsze na tych parcelach jest tak malo simow... a mi zalezy na tym zeby bylo ich duzo... Mam nadzieje ze jest to zrozumiale co napisalam :) THX ;]]

SKiter404 26.07.2008 12:15

Odp: Wiecej simow na parceli publicznej?? Grupy...

Było to już wiele razy poruszane, wystarczy poszukać.
Już jakiśczas temu to przeglądałem, ale to chyba zależy od twojego sprzętu. Miesiąc temu zmieniałem komputer, teraz mam 7 osób w grupie, większą ilość nie próbowałem.

misterio 26.07.2008 12:18

Tak sie skalada, ze szukalam, i nic nie znalazlam. Skror mowisz ze widziales takie tematy no to mmoze podasz linki do nich?

SKiter404 26.07.2008 12:23

Nie znalazłem, dobrze, przepraszam. Ale widziałem temat, Gdzie był podobny problem - mało osób można zaprosić na przyjęcie. To raczej ten sam problem, choćmogę się mylić :P

misterio 26.07.2008 12:33

Nie, nie jest to ten sam problem. Bo przy przyjeciu moge uzyc kodow. a tu chodzi o to zeby jechac na parcele publiczna i tam spotkac tych smow... to jest cos innego...
;)

Panna Lawenda 26.07.2008 14:58

Eee...To zaproś ich na parcelę publiczną

marza22 26.07.2008 15:17

Mi się wydaje, że to zależy od ilości Twoich przyjciół, bo np. na imprezach też jest określona ilość gości i ja miałam coś takiego że jak miałam 1 przyjaciela to miałam max. chyba 3 gości a jak gram innym simem który ma więcej przyjaciół to miałam np. 7 gości. I na pewno nie zależy to od komputera po to po pierwsze nielogiczne(bo niby dlaczego jakość gry miałaby zależeć od komputera, każdy kto kupuje gre ma takie same opcje) a po drugie tak się składa że jakiś rok temu zmieniałam komputer i na obu grałam w simsy i trak samo jak teraz moi simowie mieli różną liczbę gości.

misterio 26.07.2008 15:55

Mam duzo pzyjaciol... Dobra juz niewazne, musialam sobie tak poradzic... kupial tez komórkę i zadzwonilam po kilku xD
Takze problem rozwiazany. temat do zamkneica.

ultraviolence 26.07.2008 16:00

Nie, to wcale nie zależy od posiadanych przyjaciół, tylko od sprzętu i to na sto procent! Kiedyś miałam słabszy sprzęcior i mimo 10-12 przyjaciół, mogłam zapraszać tylko dwie osoby (dotyczyło to przyjęć, czy wyżej wspomnianych spotkań na parcelach publicznych). Teraz z nieco lepszym, ta liczba wzrosła do ośmiu simów w grupie :)

Marza22, jakość gry zależy właśnie od komputera! Od ilości posiadanej pamięci, mocy procesora, itd. I to jest jak najbardziej logiczne! Na słabym sprzęcie, gra mogłaby poprostu wysiąść przy 12-stu gościach na parceli.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:46.