![]() |
Odp: Dworek "Mango"- remake by Liv
Hehe, krytykujesz wszystkich a tu nagle wychodzi że nie jesteś lepsza :>
Domek... No cóż mogę powiedzieć. Nie mój styl. Domek taki "maxisowy" jest... Pare żeczy chyba z neta, ale reszta to maxis :) łazienka ładna, podoba mi się ta szafka z lusterkiem :D Kuchnia to dno, przyznam. Sypialnia jest jasna, przewidująca, oby takich więcej :) Pokój niemowlaczka ładny :) Pokój dziecięcy też, chociaż za dużo fioletu xDDD W salonie nie ma telewziora- dla mnie nowość :) Na zewnątzr nudno. Tak poniżej zwyczajności. Kafelki maxisa, niepotzrebny jest basen, mogłaś dać dużą fontannę. Piaskownica jest ładna :) A reszta taka sobie. 6/10 Pozdrawiam :) |
zgadzam się krytykujesz ludzi a twoje domki to tragedia. Najładniejszy to pokój dziecka i niemowlaka. reszta tragedia moja ocenka 4/10 mam nadzieję ,że się nie pogniewasz?!
|
Hmmm,Taki sobie 7/10
|
Zobaczymy czy ci miło.
Maksisowski... Nie podoba mi się wielki i w ogóle. 3/10 |
Cytat:
Tylko nie rozumiem, co wszyscy maja do maxisowych rzeczy? Były pod kolor, to je wzięłam. I nie piszcie, że tragedia, bo widziałam dużo gorsze domki, które bez większego zastanawiania się można by nazwać tragedią. No, chyba że ten domek do właśnie takich się zalicza :/ Cytat:
Więc po co podszywasz się pod opinie innych, w dodatku nie mając z tym nic wspólnego? I dzięki za tą krytę. Ostra, ale jednak daje po łbie. Tylko szkoda, że nikt poza Shaggy`m nie napisał konkretnie, co mu się gdzie nie podoba. W moim przypadku by się to przydało, bo miałabym wskazówki na przyszłość (na pewno jeszcze zobaczycie tu niejeden mój domek ;)) |
A mi sie nawet podoba ;).
Tylko kuchnia nie przypadła mi do gustu i salon. 7/10 |
Liv, uwierz :)
Akurat patrząc od strony "oceniającego" mogę powiedzieć że większość nie lubi dodatków maxisa :) Jeżeli chodzi o te kolorowe dopasowania. Może dla tego domek jest ciut monotonny? I dziękuję bardzo z podanie stronki (kamienie) Bardzo mi się przydała :) Pzdr. EDIT: Po dłuższym przyjżeniu się zdjęciom widzę że w pokoju córeczki (lalka) jest tak trochę nudno. Mebelki są ładne, ale przecież to pokoik dziecka, powinien tam znaleźć się domek dla lalek, czy jakaś inna zabawka (oprócz tej leżącej lalki) |
Taki przeciętniak, ale rozumiem The Sims to inne gabaryty i realia. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
Bardzo ładny, ale... No przeważnie to się daje domki itp. do pobrania a ty nawet nie dałaś linku :/ Mogłabyś dać? Bo mnie się ten domek nawet podoba :) Tylko... Coś ty narobiła w kuchni? xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:39. |