![]() |
Dom Tortino [BRAK ZDJĘĆ]
Kolejny dom mej skromnej produkcji.. - Tortino. ;-)
Z założenia miało tu powstać wygodne, funkcjonalne lokum dla małżeństwa o dość zasobnym portfelu - pani domu - Carla Barson po zbiciu fortuny w branży obuwniczej poznała pewnego czarnoskórego grafika komputerowego i razem zamieszkali na Ulicy Jagodowej. Amen. :) P.S - Nie ukrywam, że wolałabym oceny opisowe, niż same cyferki...;-) |
Odp: Dom Tortino
Pierwsza!
No więc tak nie przypadła mi do gustu czarna łazienka.Taka jakaś smutna.Siłownia jakoś też nawet nie wiem dlaczego ;).Ogółem 8/10. |
Bryłą znowu jest zwykła, wygląda jak przeróbka maksisa. Dodatkowo brzydki, za wysoki dach, nie pasujące kolory...Ogród - przejdzie w tłumie, nie zbyt mi się spodobał. W2 środku niby ładnie ale...pusto. Jest wejście do środka (pierwsze zdjęcie) i tam jest lampa...tak długa że można byłoby się o nią uderzyć, może nie simowie ale ogólnie :) Dalej wszystko w miarę, gdyby nie pustka siłowni aż do holu - tam panuje totalna pustka niestety, meble są niedobrane, lustro jest dosyć starodawne no już na pewno nie nowoczesne.
OCENA - 7/10 |
Z zewnątrz ogródek nie zabardzo mi się podoba, w środku całkiem fajnie choć gdzie niegdzie jest pusto i szaro, super jest to duże akwarium koło kuchni:) Balkon zdecydowanie jest najfajniejszy, ładne meble, no i te zwisające rośliny... super! ocena 8/10
|
Dzięki za uwagi.
Co do dachu to nie uważam, żeby był za wysoki - bryła jest dwupiętrowa, dość duża i wysoka a dodatkowo coś nie działa mi kod na 'spłaszczanie' dachu ;-) Ale co kto lubi... A jeśli chodzi o siłownię, to niestety tylko jeden rzut mi wyszedł, w grze nie sprawia wrażenia pustej, na drugim 'końcu' są jeszcze inne przyrządy i lustro z drążkiem do baletu... Przy meblowaniu wręcz momentami miałam wrażenie, że przesadzam z tym upakowaniem dodatków, kwiotów etc. więc nie wiem, może kwestia ujęć, robią taką 'puściznę', albo ja mam jakieś inne wyczucie pustości... ;-) |
Bardzo ładny szczególnie spodobała mi się bryła
Ogród ładny ale w niektórych miejscach za mało roślinności . Wnętrze świetne choć to mało powiedziane wszystkie pomieszczenia w idealnych dobraniach kolorów i meblach według mnie tylko brakuje mi sufity który możesz pobrać z Modthesims.com Ocena 10\10 |
Fajna prezentacja, fajny dom :)
10/10 - krótko :) |
Piekny, 10/10
|
Bardzo ładny. Widac ,że dopracowany od początku do końca. Podoba mi się bryła. Kolory ,których użyłaś są przyjazne dla oka. Nareszcie widzę zapalone oświetlenie. Wielki + za to. Dzieki za zapewnienie takiego miłego obrazu dla mojego oka :P
10/10 Pzdr.ShebuL_ |
czasem jest tak trochę pusto, ale baardzo ładny, kuchnia mi sie najbardziej podoba ;>
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:33. |