![]() |
Moj pierwszy domek [BRAK ZDJĘĆ]
Oto mój pierwszy domek na tym forum. Mieszka w nim trzyosobowa rodzinka.
Zapraszam do komentowania i pozdrawiam:) |
Odp: Moj pierwszy domek
Bardzo, bardzo ładny :)
Niektóre mebelki i to "podziurawione" ogrodzenie mi się nie podobają... Ale ogólnie sprawia sympatyczne wrażenie :) Pozdrawiam |
Przytulny w niektórych momentach domek, ale łazienka mi się średnio podoba. :) Ogólnie to ładny :PP
|
Ten domek jest śliczny:)bardzo mi się podoba jedyne co mi tam nie pasi to ta ściana co jest za kuchenką gazową i ten dywan w salonie:)a tak to wszystko mi odpowiada szczególnie domek już z zewnątrz mnie urzekł:) dlatego ocena 9/10
|
W pierwszej chwili pomyślałem że zdjęcie z inspiracji to twój dom i chciałem ocenić go na 10
ale się zawiodłem bo ten który ty zbudowałaś nie jest zbyt nie zwykły . i widzę że większość osób tego nie zauważyła że pierwsze zdjęcie to tylko inspiracja . Bryła mało ciekawa jeden wielki duży kwadrat z przeogromnym dachem . Ogród Przez ten śnieg za bardzo go nie widać Wnętrze Nawet ładne widzę że masz pojęcie łączenia mebli . Bryła 1\10 Ogród 2\10 Wnętrze 9\10 Ogół 4\10 I mogłaś by mi powiedzieć gdzie mogę zobaczyć więcej zdjęć domu który cię inspirował |
to co że to była inspiracja ważne że fajny jest a ten domek na którym się inspirowała jest też zajefajny:)w moim stylu:)
|
Z zewnątrz mi się nie podoba, ale w środku całkiem ładnie. Szkoda że pokój dla małego dziecka taki duży, ja wolę jak sa mniejsze, ale jest bardzo ładnie urządzony. ocena : 7/10
|
Niestety na stronie ( http://www.parsimonious.org/realesta..._cottage.shtml) z której wziełam pomysł na domek było tylko to zdjecie.
Pozdrawiam i dziękuje za ocenki:) |
Bryła jest w odpowiednim stylu, ale jak na tak dużą powierzchnię domu to ma za wysoki dach.
We wnętrzu nie podoba mi się łazienka, ale bardzo ładnie wyszedł Ci kącik z kominkiem. |
Po napisaniu oceny, musiałem skasować kawałek związany z bryłą, myślałem że pierwsze zdjęcie to twój dom :P Bryła jest okropnie klockowata, z przeogromnym dachem, wnętrze też nie zachwyca. Ocena: 6/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:50. |