![]() |
Kuchnia Koperkowa by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Jak zwykle w niedziele nudziło mi się, i wpadłem na pomysł aby przebudować Kuchnię Koperkową, no i przebudowałem :P
Zapraszam do ocenienia i komentowania. pozdrawiam: kubuss |
Odp: Kuchnia Koperkowa by kubuss
no ujdzie. nie jest zachwycajace, ale jest dobrze 7/10
|
fajne. Wiesz co.
Ciekawa jestem jakby wyglądały twoje domki w stylu Maxisowskim. |
No jest tak "poprawnie"...
|
super 10/10
|
Ładnie, ale jakoś mnie nie zachwyca. Wydaje mi się że w niektórych miejscach trochę za pusto. Nie lubie tego koloru zieleni, który panuje wszędzie poza kuchniami i łazienkami. Jest taki... szary i smutny.
|
Nie wiem jak wygląda Kuchnia Koperkowa przed przebudową, ale ta którą Ty pokazałeś nie powala na nogi. Chyba śmiało mogę stwierdzić, że powiewa trochę nudą.
|
Naprawde, nie masz w niedziele nic ciekawszego do roboty od zawalania nas swoimi pracami ? xd A tak wogóle to bardzo ładnie, a zwłaszcza, ze zielony to mój ulubiony kolor ^^. No i ta [hmm... te xd ] łazienki takie elaganckie. ale nie podoba mi się ten kąt, gdzie stoją kasy, taki goły, zero kwiatów, obrazów...
8/10 nie łapie mnie za serce |
No rzeczywiście nie powala na nogi , ale podoba mi się bardzo łazienka . 7,5/10
|
Dzięki za ocenki, parcela była robiona na szybcika :P jakieś 15 - 20 minut, chciałem ją odbudować bo tamta Kuchnia Koperkowa była okropna, a wystawiłem ją tu bo mi się spodobała jest bardzo funkcjonalna i w ogóle. Ale i tak dzięki za oceny :P
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:25. |