TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze wymarzone akcesoria... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596)

Ancalimë 22.06.2007 07:26

Wasze wymarzone akcesoria...

Tutaj piszcie, jakie chcielibyście, żeby wydano nowe dodatki "Akcesorie"

Ja chyba chciałabym "zabawa w dzień i noc", że były by tam nowe gry dla simów takie jak np. miszuno

Kleopatra VII 22.06.2007 21:35

ja chcialabym zeby wydano jakies simsy historia. Uwielbiam historie i chcialabym tez moich simow wprowadzic w swiat przeszlosci. wprawdzie sa inne gry ale w wiekszosci gra polega na budowaniu miast czy toczeniu wojen. jest tez duzo ubran i mebli takich z poprzednich wiekow ale co z tego ze ubiore moich simow w siuszki z XVIII wieku i umebluje im tak dom skoro po ulicy jezdzi samochod zamiast powozu czy koni a moi sasiedzi chodza w normalnych siuchach. przydalo by sie tez kikla nowych opcji. Coz moze kiedys cos takiego sie pojawi

Idil 23.06.2007 11:54

A ja bym chciała Akcesoria dla zwierząt :) Jest ich bardzo mało, szczególnie dla psów i przydały by się jakieś nowe zabawki, albo plac zabaw dla zwierząt coś w stylu z the Sims 1, fajnie by było dodać też jakieś nowe opcje do zwierzaków, jakieś dodatkowe gry (ciuciubabka i aport trochę nudzi), ciekawie by było gdy by sim i pies mogli kąpać się w jeziorze :P

Greenlyme 23.06.2007 18:53

Ja bym chciała jakieś Halloweenowe akcesoria.Jakieś stroje i ozdoby do przystrajania domu, fajnie by też było jakby była możliwość obchodzenia tego święta.

shezza 24.06.2007 13:43

A ja by chciała akcesoria dla dzieci. Troche dziwnie to wygląda, kiedy niemowlak śpi na gołym materacu... Mogłyby być też wózki jeżdżące, chodziki, więcej typów zabawek... Inne interakcje i może... Choroby. Byłoby ciekawiej.

Zgadzam simę też z wyżej wspomnianymi akcesoriami dla zwierzaków. ;)

No i mogłoby być jeszcze HOBBY. Akcesoria dla określonych zajęć. Na przykład płetwy i akwalung do pływania, boisko do siatki i do kosza w dziedzinie sportu... ;D

Darlene 24.06.2007 13:52

A ja bym chciała "Domowe akcesoria" XD.
Odkurzacze, mopy,szczoty,pralki itp. XDDD

Sandy 24.06.2007 20:06

Cytat:

Napisał _Sol_

Ja również. I co do tych akcesori dla bobasów i zwierząt też się zgodze. No i mogłoby być jeszcze coś w sesnie wakacji, zakończenie roku w szkole itd.

vanity 25.06.2007 20:52

Cytat:

Też bym takie chciała, no ale oczywiście do użytku nie tylko jako ozdoby :D
Dla tych dzieci i zwierząt też by mogło być i to HOBBY tak samo :) Ja to bym chciała dodatek SZKOŁA, że idziesz do szkoły, odpowiadasz, piszesz klasówki, itp :) Tak samo mógłby być dodatek PRACA xD Bo denerwuje mnie to, że simy idą do pracy, dzieci do szkoły i nawet nie mam wpływu na to co się u nich dzieje w tym czasie...to tak troche niszczy realność w grze :P A co do dodatków z serii Akcesoria, itp., to nie mam pomyslu, ale popieram wasze pomysły na dodatki, które wymieniłam wcześniej :)

martka95 30.06.2007 14:56

Odp: Wymarzone dodatki

Ja myślę że fajnym pomysłem jest the sims 2 życie sportowca.simy uprawiały by różne dyscypliny,zdobywały osiągnięcia,madale,puchary itp. :D :)

karolkaaa402 30.06.2007 15:23

Odp: Wymarzone dodatki

ja bym chciala taki dodatek gdzie mozna simem (dzieckiem) isc do szkoly i tam normalnie byc na lekcji itp.i zeby sie dalo budowac wlasne szkoly :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:15.