TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Old Victorian House by Seraf [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45608)

Seraf 09.08.2008 01:23

Old Victorian House by Seraf [BRAK ZDJĘĆ]

Zapraszam na wycieczkę, po najstarszym domu na Clematis Lane. Obecnymi właścicielami, tego domku w stylu wiktoriańskim są Mark i Dan Spencer. Odziedziczyli go po dziadku, który zmarł jakiś czas temu, oboje zgodnie uznali że dom będzie idealnym miejscem zamieszkania, pod warunkiem że ... zmienią kilka szczegółów ;)

Tak więc tym razem mamy domek w stylu wiktoriańskim, część pokoi tak jak mówi wprowadzenie została już zmieniona według gustu Marka i Dana :)

I to już koniec, mam nadzieję że podobał wam się dom, życzę miłego dnia i zapraszam ponownie :)

Björk 09.08.2008 06:59

Odp: Old Victorian House by Seraf

Cytat:

Napisał Seraf (Post 839648)
I to już koniec, mam nadzieję że podobał wam się dom, życzę miłego dnia i zapraszam ponownie :)

Nadzieja matką gupich ;)

Ale właściwie dom mi się spodobał :)

Ruika 09.08.2008 09:13

Jeśli się nie mylę to dom zbudowany jest z samych maxisowych rzeczy tak?
Naprawdę świetna robota. Dobrze zagospodarowane pomieszczenia, fajne dobrane meble.

Marian... 09.08.2008 14:41

Zgadzam się z Ruiką, dom bardzo dobry, świetnie zagospodarowany. Urządzony w dobrym guście i rzeczywiście wygląda na nieco unowocześniony, jakby wyremontowany, a mimo wszystko sprawia wrażenie bardzo starego, ale nie zapuszczonego, bardzo dobry efekt.
Stanowczo jestem na tak.

Seraf 09.08.2008 18:03

Cytat:

Nadzieja matką gupich
Ale wypada powiedzieć :)

Cytat:

Ale właściwie dom mi się spodobał
Bardzo się cieszę ^^

Cytat:

Jeśli się nie mylę to dom zbudowany jest z samych maxisowych rzeczy tak?
Niestety nie :) Trochę dodatków jest ściągniętych z internetu.

Cytat:

Zgadzam się z Ruiką, dom bardzo dobry, świetnie zagospodarowany. Urządzony w dobrym guście i rzeczywiście wygląda na nieco unowocześniony, jakby wyremontowany, a mimo wszystko sprawia wrażenie bardzo starego, ale nie zapuszczonego, bardzo dobry efekt.
Naprawdę się cieszę :) Nie byłem pewny jak wyjdzie mi to "połączenie" dwóch całkowicie odmiennych stylów, ale najwyraźniej jest dobrze :) Już się bałem że dom jest uważany za nie warty oceny ^^"
Dziękuję za wszystkie komentarze i zapraszam do oceny innych :)

Elastyna 10.08.2008 10:58

Bardzo mi się podoba. Łazienka łądna, taka... wesoła ; ]
Dobrze zagospodarowany.
To połączenie stylów bardzo dobrze ci wyszło.
Fajny ogród.
Ja również jestem na TAK ^^,

Fiorella 10.08.2008 11:33

Piękny dom, w środku sprawia wrażenie pałacyku, na zewnątrz przypomina mi jeden dom z mojego osiedla, który mi się bardzo podoba. Tylko ci właściciele trochę do tego domu nie pasują, ale nie to oceniam. Ocena: 10/10

Edytka 10.08.2008 15:55

podoba mi sie, choc jak dodalas zdjecie zrobione ,,z lotu ptaka'' to wydaje sie bardzo pusty no i troche jest. 9/10

treys 11.08.2008 11:47

nie lubię takich stylów ale mogę przyznać że ładny :). fajnie urządzony tylko nie podoba mi się ten liliowy kolor z zewnątrz ;|. ale dam 9/10.

shizeR 11.08.2008 14:21

nie no, podoba mi się;):)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37.