![]() |
Old Victorian House by Seraf [BRAK ZDJĘĆ]
Zapraszam na wycieczkę, po najstarszym domu na Clematis Lane. Obecnymi właścicielami, tego domku w stylu wiktoriańskim są Mark i Dan Spencer. Odziedziczyli go po dziadku, który zmarł jakiś czas temu, oboje zgodnie uznali że dom będzie idealnym miejscem zamieszkania, pod warunkiem że ... zmienią kilka szczegółów ;)
Tak więc tym razem mamy domek w stylu wiktoriańskim, część pokoi tak jak mówi wprowadzenie została już zmieniona według gustu Marka i Dana :) I to już koniec, mam nadzieję że podobał wam się dom, życzę miłego dnia i zapraszam ponownie :) |
Odp: Old Victorian House by Seraf
Cytat:
Ale właściwie dom mi się spodobał :) |
Jeśli się nie mylę to dom zbudowany jest z samych maxisowych rzeczy tak?
Naprawdę świetna robota. Dobrze zagospodarowane pomieszczenia, fajne dobrane meble. |
Zgadzam się z Ruiką, dom bardzo dobry, świetnie zagospodarowany. Urządzony w dobrym guście i rzeczywiście wygląda na nieco unowocześniony, jakby wyremontowany, a mimo wszystko sprawia wrażenie bardzo starego, ale nie zapuszczonego, bardzo dobry efekt.
Stanowczo jestem na tak. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za wszystkie komentarze i zapraszam do oceny innych :) |
Bardzo mi się podoba. Łazienka łądna, taka... wesoła ; ]
Dobrze zagospodarowany. To połączenie stylów bardzo dobrze ci wyszło. Fajny ogród. Ja również jestem na TAK ^^, |
Piękny dom, w środku sprawia wrażenie pałacyku, na zewnątrz przypomina mi jeden dom z mojego osiedla, który mi się bardzo podoba. Tylko ci właściciele trochę do tego domu nie pasują, ale nie to oceniam. Ocena: 10/10
|
podoba mi sie, choc jak dodalas zdjecie zrobione ,,z lotu ptaka'' to wydaje sie bardzo pusty no i troche jest. 9/10
|
nie lubię takich stylów ale mogę przyznać że ładny :). fajnie urządzony tylko nie podoba mi się ten liliowy kolor z zewnątrz ;|. ale dam 9/10.
|
nie no, podoba mi się;):)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37. |