![]() |
Odp: Luskusowa posiadłość by BJORK
*****ista <3
ja kcem taki kibel! :< |
Wow to wszystko zbudowałaś w Bezludnej wyspie ja cię kręcę!!!!!!!! tam jest *****iście:) fajowo tam urządziłaś:D a ten kibelek na świeżym powietrzu no cóż natura górą no nie;) dlatego 10/10
|
Jejuu! Też chcę bezludną wyspę! Ale mieli tylko zwierzęce historie, więc wziąłem co mieli.
Ach! Ach! Ach! *Q* |
No, ja pindolę, że się tak wyrażę, pełen luksus! :D
I jeszcze ten kibel taki vip'owski, tylko największe gwiazdy takie posiadają! Za wspaniały pomysł i świetne wykonanie 10/10. Nic nie poradzę, że mi się podoba!:D |
Niezły klimat utrzymałeś. Brawo ;]
|
Cytat:
Taa.... ale ja wolę klasyczne, skromne domki. 2/10 |
Marian, aż mi głupio, że tak zjechałam Twoją ostatnia pracę... ale naprawdę wolę te nowoczesności w Twoim wykonaniu.
Gr Louie - rozumiem... że klasyczne wolisz, ale chyba nie zarzucisz mi braku skromności ;) Wszystkim pozostałym dziękuję i zapraszam do dalszego komentowania... Np. Jestem ciekawa oceny Serafa, Kowalskiego i Kubussa, z którymi bardzo się liczę :) |
Czekałaś na mnie :P A więc ocenię ten Twój twór :D Bryła prosta, zgrabna, ładna :) Toaleta na dworze super też chcę taką XD Kibelek w willi bardzo ładny, kuchnia, salon i sypialnia tematycznie związane z przeznaczeniem domu, czyli jednym słowem super. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Przepiękny domek ten ogród i tropikalne wnętrze świetne . Tylko jedno pytanie skąd pobierałaś roślinność do ogrodu . Jedynie nie pasuje mi kolorystycznie regał na książki .
Gr_Louie To że ten dom nie jest w twoim guście to nie oceniaj go zaraz na 2\10 albo chociaż podaj powód ja osobiście oceniam wykonanie a nie to że jeśli lubię nowoczesność daje ocena 10\10 a dom w klasycznym stylu nawet jak piękny to nie oceniam go na 0\10 . Bryła 10\10 Ogród 10\10 Wnętrze 10\10 Ogół 10\10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:53. |