![]() |
Czas wolny-Problem
Miesiąctemu pożyczyłam dla koleżanki simsy czas wolny i
dzisiaj mi oddała, a jak włożyłam płytke do kompa (bo chciałam zainstalować) nic nie wyskoczyło a gdy weszłam w mój komputer i chciałam otwożyć stacje dysków DVD RW (E) Wyskoczyło mi Włóż dysk do stacji dysków (D) I co mam zrobić przecież włożyłam tą płytkę do komputera a już kiedyś instalowałam sobie ten czas wolny i mam wszystko orginalne? |
Odp: Czas wolny-Problem
może jakiś błą
|
nie ma żadnego błędu
|
Wygląda to tak jakbyś miała popsutą (zarysowaną, albo coś płytę)...
Niestety :( EDIT: Zauważyłam, że masz jednak dwie różne litery dysków. Czy w między czasie nie istalowałaś programu emulującego napędy CD/DVD (alkohol120% lub Deamon Tools)? Jeżeli tak, to w tych programach wyłącz stacje dysków logiczne i wyłącz później te programy, bo one powodują błedy w odczytach oryginalnych płyt EA :) |
Cytat:
Co do Tematu: Sprawdź czy płytka nie jest porysowana., czy twój napęd czyta płytki DVD ? I czy ta gra nie działa także na innym komputerze czy tylko na twoim? Edit: Oj bjork mnie wyprzedziła :) |
Cytat:
|
Może płytka jest brudna?Przetrzyj ją szmatką i sprawdź.
Czasem nawet paproszek jest przyczyną błędu.. Na wszelki wypadek wyłącz też GG,skype i inne takie. |
Płytka nie jest brudna bo ją czyściłam pare razy i nic...
Niema żadnego błędu! Nic nie ma! Jak wkładam płytke nie wyskakuje autootważanie a gdy wchodze w ''mój komputer'' i klikam Stację dysków ta klapka z płytkączy jak to sie zwie od komputera się otwiera i wyskakuje Włóż dysk Włóż dysk do stacji dysków E: I MOJA PŁYTKA NIE JEST PORYSOWANA!!! |
Odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz te simsy..
Nie mam pomysłu :< |
zrobiłam to ale nic to nie pomogło
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:08. |