TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   "Rodzinne ciepło" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45878)

kubuss 18.08.2008 22:34

"Rodzinne ciepło" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]

Cześć to mój 24 dom na tym forum zapraszam do oglądania.

Dom "Rodzinne ciepło" to dom przeznaczony dla małżeństwa z dzieckiem, dom ma prostą i zgrabną bryłę. Przed domem znajduje się małe podwórko, a obok podjazd dla samochodu. Dom zamieszkuje Marta, Adam i Santana Miś.

Spis pomieszczeń: przedsionek, salon, kuchnia, łazienka, sypialnia rodziców oraz sypialnia nastolatki.
Testowany: tak
Koszt: 58 479 simoleonów
Parcela: 3x2

Zapraszam do komentowania, oceniania i głosowania w ankiecie.

pozdrawiam:
kubuss

Björk 18.08.2008 23:18

Odp: "Rodzinne ciepło" by kubuss

Tapeta w jednym z pomieszczeń (zgadnij w którym ;)) jest za bardzo powalająca (szczególnie moją ocenę ;)
9/10

kubuss 18.08.2008 23:28

Niech zgadnę w pokoju nastolatki ?? hehe dzięki za ocenę

Marian... 18.08.2008 23:55

Ja zgadzam się z Bjork co do pokoju nastolatki. Natomiast reszta- perfect!
Bardzo podoba mi się łazienka (wspaniałe kafelki) i prosta, przyjazna sypialnia.

Co do widoku z zewnątrz- aaagh! To nie okrzyk przerażenia, dom mi się z zewnątrz bardzo podoba- po prostu wykorzystałeś motyw z akweduktem w tle, a ja właśnie budują dom z tym samym elementem! Teraz ktoś mi może zarzucić, że zgapiam...

I nadal podtrzymuję myśl o tytule: wielka-willa-w-wykonaniu-Kubuss

Pozdrawiam.

shezza 19.08.2008 00:01

Ehkem.

Ten dom...
...
...
...
TO JEST TO! :D Wreszcie prawdziwa hawira zamiast bezpłciowego klocka, Kubuss, uwielbiam tę chatę. <33 Ma świetny klimat, przytulny taki, ale nie babciowy, jeśli wiesz, o co mi chodzi. A co do pokoju nastolatki - LEPIEJ BYĆ NIE MOGŁO. Różowe zasłonki fail. Właśnie pokazałeś nastoletnią simkę i jej królestwo z zupełnie nowej strony, tak trzymać.
I dywanik w saloniku jest boski.

Callineck 19.08.2008 01:13

Mnie z kolei powaliło juz samo wejście - po prostu super :)
Tapeta u nastolatki - wiadomo ;), ale jakby była np. do połowy w paski to byłoby duużo lepiej :)
I muszę powtórzyć wyrazy zachwytu poprzednika most (czyli akwedukt) i kafelki w łazience.
Od siebie dodam, że sprawia wrażenie jakby w jego wnętrzu unosił się zapach drewna :)

Tylko wiesz co? Trochę mi nie pasuje oświetlenie w salonie - obrazy są oświetlone halogenami, a nad telewizorem wisi ozdobny świecznik (chociaż jest tak piękny, że wcale ci się nie dziwię, że go umieściłeś :P)

viconia 19.08.2008 08:06

Bryła domu prosta, ale fajna - nie można się przyczepić.
Salon podoba mi się najbardziej - ładne meble, ładne kolory, bardzo schludnie.
Kuchnia - poprawna, jakiś kolor by się przydał (chodzi o ścianę).
Sypialnia - po co dwa razy dałeś ten sam obraz? Pokrycia ścian i podłóg mnie odstraszają.
Miał to być dom 'Rodzinne Ciepło' a więc pokój nastolatki kompletnie mi tutaj nie pasuje, zbyt nowoczesny.
Łazienka super :)

Vanitas 19.08.2008 08:10

Super bardzo mi sie podoba [IMG]Smile[/IMG] zwlaszcza kuchnia 10/10

treys 19.08.2008 08:17

jest świetny jednym słowem :). bardzo mi się podoba bryła, ja lubię małe i przytulne domy : P. kuchnia bardzo ładna i salon, i w ogóle każde pomieszczenie!
10/10

Ruika 19.08.2008 09:05

Salon jest rewelacyjny. Taki uspakajający (?) bardzo ładnie podłoga komponuje się ze ścianą. Kuchnia fajnie tonuje duzy salon.
Natomiast nie podoba mi się pokój rodziców. Wydaje mi się, że jest on zbyt szary.
Co do pokojó nastolatki, mi sie on podoba. Co prawda zmieniłabym podłogę i sufit, ale reszta może być. W końcu to nastolatka.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:38.