![]() |
Odp: Willa z basenem By Iluvromance
Ładny dom , nie wygląda na wille ;p
9/10 ;] |
Nic nadzwyczajnego byl by taki normalny gdyby nie szklana sciana z tylu, bardzo standarowy widzialem na roznych forach mnostwo takich. sam czesto budowalem u siebie w simsach takie. Fajnie wyszedl Ci salon pozdrawiam [IMG]Smile[/IMG]
|
ładny i przytulny domek.
bryła jest ładna, wnętrza również. wszystko ładnie rozmieszczone. 9,5/10. ;) tak jak wyżej - to nie jest raczej willa, tylko domek. :D |
Na will to nie wygląda,raczej na zwykły,przytulny domek ;)
Bryła ładna,wnętrze dobrze urządzone,tylko jedn mała rada - na czas prezentacji domu "schowaj" gdzieś Twoją simkę,ponieważ te kryształki odejmują trochę uroku ;) Ocena: 9/10 Czyli bardzo dobrze! :D |
Bardzo ładny domek ;) Fajnie urządzony salon połączony z jadalnią .. Oraz kuchnia
Dodałbym coś jeszcze do ogródka .. Ocena: 10/10 |
Dom z zewnątrz prezentuje się ok, choć te latarnie są okropne. Nie podoba mi się też przeszklona barierka.
Z tyłu nieźle, choć przydało by się wyłożyć czymś ten teren :) W przedpokoju wszystko jest dobrze prócz tapety. Łazienka bardzo ładna, nie pasuje mi dywan w kuchni. I jeśli się nie mylę szafki są z dwóch różnych kompletów. W salonie lepsza byłaby tapeta z listwą przypodłogową. Zasłony w górnym korytarzu gryzą się z kolorem ściany. Druga łazienka i sypialnia są naprawdę dobrze zrobione. Tylko ten dywanik przy łóżku ... Gabinet ... coś mi się widzi że pomyliłaś pomieszczenia :) Wygląda to raczej na połączenie gabinetu z bawialnią :) Balkon - to pranie na sznurkach wygląda bardzo nieelegancko :) |
Nie lubię się rozpisywać...Domek jest bardzo ładny 9,5/10
|
Na zewnątrz okropnie!A w środku ciut lepiej
|
Z zewnątrz mi się nie podoba, w środku ok.
7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:29. |