![]() |
Dom Rodziny Libe by kotek23 [BRAK ZDJĘĆ]
Witam !
To już mój dziewiąty domek :) Mam nadzieję, że się spodoba. Po wakacjach dostałam weny i zrobiłam go xD Oto on. Mieszka w nim młode małżeństwo. Dominik i Marta. Ona opowie Wam o tym domku ;) - Witam, serdecznie wszystkich ! Bardzo się cieszę, że obejrzycie mój domek. Oto zdjęcia domu : ---------- Zapraszam do komentowania :) --- Wszystkie zdjęcia i tekst są mojego autorstwa i zabraniam ich kopiowania bez mojego pozwolenia ! Edit: Dopiero teraz zauważyłam, że dałam zły rzut. Podłoga w sypialni jest teraz taka pomarańczowa, a nie czerwona. Prwidłowe zdjęcie to zdjęcie sypialni ;) Sorka, za błędzik. |
Odp: Dom Rodziny Libe by kotek23
Pierwsza! xD
No więc tak: bryła domu ciekawa,wnętrze jeszcze ciekawsze.Dom został urządzony ze smaczkiem i gustem :D. Niczego nie brakuje,wszystko starannie dobrane ;).Ogróg ciut za wielki i za malo w nim roślinek Ocena 9,5/10 Ps.Ta zielona kuchnia jest wystrzałowa! |
Spodobał mi się - fajny pomysł na bryłę i ten ogródeczek :)
A w środku ładnie... |
Kuchnia bardzo mi się spodobała, lubię taki kolor. Tylko mi nie pasuje ta lodówka, mogłaby być w kolorze kuchni ;)
9/10 |
Ten domek jest super ta sypialnia pokój dla dziecka no w ogóle wszystko jest tak fajnie urządzone dosłownie jak w prawdziwym domu:) bardzo mi się podoba:)taki przytulny a zarazem taki uroczy i śliczny i nowoczesny:) bardzo spodobał mi się pokój dziecka:) 10/10
|
ładny ;] Lecz nie jestem tym zbytnio nasycona...oczekiwałam od ciebie czegoś więcej nie tylko tego co dzisiaj pokazałaś po jakimś zcasie..nie,nie i jeszzcez raz nie. Pozatym dom ma sie ku sobie lecz tak jak już powiedziałam czuje sie nienasycona..
P.s.widać poprawki ^^ Pzdr.Sheba :* |
naprawdę śliczny,a ja już myślałam że nie zrobisz kolejnego domku a tu proszę 10/10
|
Bryła mi się podoba tylko w środku za bardzo kolory do siebie nie pasują najbardziej podoba mi się ogród... :);)
|
Bryła mi się podoba :) Choć może sam zrobiłbym ją na fundamentach.
Pierwsze co mi wadzi w środku to małe okna. Podoba mi się gabinet. Łazienka też całkiem przyjemna (kolory) :) Kuchnia - poprawna, ten odcień zieleni nie przemawia do mnie. Sypialnia i pokoik dla dziecka podobają mi się najbardziej, ładnie dobrane kolory i dodatki :) |
Hej!. Z zewnątrz bardzo mi się podoba, zwłaszcza ten ogród za domem.
W środku ciekawie i slicznie urządzone. Piękna praca. Bez zastrzeżeń 10/10 Pozdr. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:37. |