![]() |
Apteczka i mycie zębów.
Czy ktoś może mi powiedzieć, kiedy i w jakich okolicznościach można umyć zęby przy tej naściennej apteczce? To takie niecodzienne, żeby myć zęby? :3 Ciągle mam szary kursor "nie można wykonać działania", nawet przy zerowej higienie. :P
I jeszcze takie pytanie: jest w końcu możliwość ululania małych dzieci do snu na rękach i czytania bajek na dobranoc starszym dzieciakom, podczas gdy te są już w łóżku? Czytałem na pewnej stronie, że coś takiego ma być, a jakoś się nie spotkałem... |
Odp: Apteczka i inne
apteczka musi byc nad umywalka, zeby mozna bylo z niej korzystac (tj. myc twarz i zęby).
na drugie pytanie niech odpowie ktos inny, bo ja nie mam pojecia :P |
Można czytać dziecku (śpiącemu już) do snu :)) Co do niemowlaka i lulania.. jeszcze nie pojawiło mi się coś takiego ;>
|
Cytat:
|
Nie chciałam na to zakładać nowego tematu, w OŻ dochodzi taka jedna kanapa, powstaje z połączenia kilku "foteli"
No i właśnie w tym problem, bo one mi się nie chcą połączyć. |
Cytat:
Może daj foto. ;) |
napewno, z tej serii jest jeszcze rozkładany fotel, nawet w którymś z bloków maxisa są te fotele poustawiane jeden obok drugiego tak żeby tworzyły kanapę narożną, tyle, że nie tworzą...
Gdyby nie to, że widziałam na filmie z OŻ taką kanapę to nawet by nie wiedziała, że mają się łączyć, ale sprawdziłam i w opisie pisze, że to kanapa, i że można ją dowolnie modulować czy coś podobnego. |
Jak dziecko już śpi.. klikasz na nim na łóżku, nie na głowie :P Gdzieś na plecy i masz opcję "Czytaj do snu" na każdym łóżko działa.. :))
http://img233.imageshack.us/img233/3949/beztytuusn3.jpg http://img233.imageshack.us/img233/b...jpg/1/w713.png |
Cytat:
|
Odp: Jak myć zęby ?
W trybie budowania w dziale OZDOBY, różne znajdują się specjalne "apteczki", które trzeba powiesić na umywalką :)
Sorka, przejęzyczyłam się :) Aha, ale do tego trzeba mieć dodatek OŻ. Chociaż widziałam na www.simsrt2.pl, że są takie zestawy łazienkowe z opcją mycia zębów i suszenia włosów by Miki2207. Używałam i też polecam :) Fajne animacje :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:38. |