![]() |
Lokaj
:D
To znów ja i znów chyba będę marudzić ;) Hehe. Nie sądzicie, że lokaj ma za mało fajnych funkcji w swojej pracy ? Przygotowuje mało wyszukane potrawy i raczej mu się nie zdarza pilnować systematycznie drzwi aby witać gości. Uważam, że lokaj z The Sims 1 już lepiej się wywiązywał z tych obowiązków. Mógłby odbierać telefony i mieć przynajmniej funkcję czasową aby ustalić z nim na którą godzinę życzymy sobie posiłki oraz ich rodzaj. Eh czy tylko ja trafiam na takich niekompetentnych lokajów, pokojówki, opiekunki i ogrodników ? ;) |
Odp: Lokaj
Raz wzięłam lokaja, ale był zbyt denerwujący ;)
|
Nom, mało ten lokaj robi, nawet kotu do miski jedzenia nie wsypuje ;|
Ale fakt faktem o ogród pierwszorzędnie dba ;] |
Cytat:
O właśnie. Nie karmi zwierząt :( |
Ja też miałam lokaja tylko raz (u Ćwirów :P) i po paru dniach wymówiłam mu pracę. Co chwila dzwonił do straży pożarnej, chociaż nic się nie jarało... Strażak przyjeżdżał i pojawiał się komunikat, żebym następnym razem uważała. Ledwo co wyjechał z mojej posesji, a lokaj znów po niego dzwonił... To było nie do zniesienia! Poza tym zamawiając opiekunkę do dziecka (wg terminarza), odprawiał ją bez mojej zgody i simka nie mogła iść do pracy po zasłużony awans... Grrr, jak zwykle w TS2 problemy z pracownikami :P Muszę chyba wejść na oficjalną stronę EA, może mają już jakiegoś patcha do OŻ...
|
Cytat:
|
OŻ jest pełne błędów... Aż chwilami odechciewa mi się grać. Wiecie może po jakim czasie od wydania, pojawiła się łatka do CW? To wszystko strasznie mnie irytuje :P Nie dość, że EA nie postarała się co do lokaja, to jeszcze inni pracownicy nawalają...
|
Zwrócę nieco honoru lokajowi ;) W toku dlaszej gry stwierdzam, że lokaj jest nieprzydatny zupełnie w mieszkaniu ale jeśli chodzi o własny dom to jest idealny ! :D Lokaj okazał sie odpowiedzią na mojego niesumiennego ogrodnika. Wymuskał ogród do perfekcji (dwa dni nie wracał do domu bo ogród mam ogromny, haha, no i jaką pensyjkę zgarnął za te 'syzyfowe prace'). Lokaj zatem potrafi doskonale dbać o ogród co już jest jakimś pocieszeniem i rekompensatą niekompetencji innych pracowników. No ale... Osiedlowe życie nie polega na mieszkaniu w rezydencji własnej :(
|
Cytat:
|
Mnue lokaj tak wnerwia ,że nie wiem co!! zamias zajmowac sie domem cwiczy sobie!! HELP!! ŁATKA BY SIE PRZYDAŁA!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:46. |