![]() |
Odp: Aleja Jesienna 4 by Yvette
Bryła taka zwyczajna, nie podoba mi się. W środku nawet ładnie urządzone. Minusami jest brak zasłon, ciemny i pusty salon, łazienka z brzydkimi kafelkami i pustymi ścianami ( dałabym jakies reczniki, czy coś w tym stylu ).
Cała reszta podoba mi się, domek jest przytulnie urządzony. Ocena: 7/10 |
Bardzo ładnie środek wygląda, ale na dach bryły wrzuciłabym półścianki lub takie "krawężniki", które są w ogrodzeniach, bo tak to jakoś tak... ;) rozumiesz o co biega...
Bardzo ładna łazienka :) Ale już to odcinające się od otoczenia podłoże terenu strasznie razi. Za to bardzo fajna ścieżka prowadząca do domku... Podoba mi się ten kolorowy pokój dla dziecka, ale z kolei strasznie przeszkadza zasłonka wchodząca do łóżeczka... Ale to naprawdę drobne błędy :) Pozdrawiam |
Bryłą taka klockowata, ale wnętrze wszystko rekompensuje. Mam jedno zastrzeżenie telewizor na środku salonu. chciałabyś mieć telewizor na środku salonu? ja bym nie chcial 8/10
|
Bardzo przytulny domek :)
No ALE: - drzwi wejściowe nie pasują - gdzieniegdzie jest pusto - tapeta w salonie w ogóle mi się nie podoba - do kuchni jadalni mogłaś dać inne panele- te sprawiają, że jest pusto. Najbardziej spodobały mi się pokoik Weroniki i łazienka. Do reszty nie mam zastrzeżeń. 8/10 |
No to ja powiem tak:
- rzeczywiście, drzwi wejściowe nie pasują do całości - szkoda, że dach jest płacki - na zdjęciach widać niebo - pokój dziecka jak i ta jadalnia są okropne. 6.9/10 |
NAWET NAWET FAJNE ALE POD ŁOGI PROAWIE WSZEDZIE TASKIE SAME SĄ (PAMELE) dlae 8/10
|
Na rzucie widać, że w salonie jest bardzo pusto.
Kuchnia wyszła ładnie, jest słoneczna, ciepła i wygląda tak `klasycznie`. Pokoik dziecięcy jest uroczy. Ciepły i kolorowy. Sypialnia też niczego sobie. W łazience ściany są troche puste, możnaby tam dodać jakieś ręczniki albo coś. W przedsionku i salonie ściany są bardzo mdłe. 7/10. |
domek bardzo ładny maxisowski.
Skąd masz tą podłogę drewnianą w kuchni? |
Dom bardzo mi przypadł do gustu, jest ładny i zgrabny, jedyne co to bym zmienił podłogę w łazience i dodałbym firany. Ocena: 9,5/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:13. |